ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωάννου: «Ο Άρης μπορεί την πρόκριση! Σωτηρίου και Αλ Τάμαρι βρέθηκαν κοντά στον Άρη, χάζευα στο Σίτι τον κόσμο του»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο Νικόλας Ιωάννου, μιλώντας για την πορεία του με τον Άρη, αλλά και την Αστάνα που θα αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του Άρη…

Αρχικά για την Αστάνα ανέφερε:

Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την έχω αντιμετωπίσει δύο φορές σε προκριματικά και μία σε ομίλους και θέλει πάρα πολύ προσοχή. Το γήπεδο τους είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την ομάδα, ενώ και ο κόσμος της Αστάνα βοηθάει. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις εκεί από ότι σε ένα γήπεδο με γρασίδι, το βρέχουν κιόλας και γίνεται πιο γρήγορο το παιχνίδι. Δεν είναι η ομάδα που ήτανε πριν 2-3 χρόνια και πιστεύω ότι αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ο Άρης στο Καζακστάν θα πάρει την πρόκριση.

Ενώ συνέχισε:

Μίλησα με τον Πιέρο όταν ήταν εκεί, έχει μεγάλες διαφορές με το παρελθόν, δεν θα είναι ένας αντίπαλος τόσο δύσκολος όσο στο παρελθόν και ο Άρης έχει καλές ελπίδες να πάρει την πρόκριση.

Για το ότι η Αστάνα θα έχει ματς στα πόδια της:

Πρέπει ο Άρης να κάνει καλή προετοιμασία και δυνατά φιλικά. Είναι θετικό για τον Άρη ότι θα είναι φρέσκος ενώ η Αστάνα θα έχει κούραση. Αν είναι σοβαρός ο Άρης -που θα είναι- θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καζακστάν και την πρόκριση στο Βικελίδης.

Για την πορεία του στον Άρη:

Πρώτος στόχος της ομάδας ήταν να βρεθεί στην Ευρώπη, είχα μία πολύ καλή εμπειρία στον Άρη και πετύχαμε τους στόχους μας. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ επιστρέφω τώρα στην Νότιγχαμ και θα δω εκεί το μέλλον μου πως θα εξελιχθεί, και θα δω τι θα κάνω.

Για την πορεία του στον Άρη:

Ξεκίνησα πάρα πολύ καλά στον Άρη ποδοσφαιρικά, είναι θέμα του προπονητή από εκεί και πέρα, αυτός αποφασίζει. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Μπορούσα να βελτιωθώ ακόμη παραπάνω, αλλά περίμενα και παραπάνω εμπειρίες.

Για την καλύτερη του θέση:

Για εμένα η καλύτερη μου θέση είναι σε τριάδα στόπερ, αλλά μπορώ να βοηθήσω και σαν αριστερό μπακ.

Για το ότι δεν έπαιξε μπροστά σε κόσμο:

Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το νιώσω, οι συνθήκες δεν το άφησαν αυτό. Θέλω να πω στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα όσο πιο πολύ μπορεί, να πετύχει ο Άρης τους στόχους του και να μπει στους ομίλους μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για το ότι βρέθηκε στο Μάντσεστερ Σίτι-Άρης: 

Ήμουν μαζί με τους 8.000 Αρειανούς φιλάθλους, εκπληκτική η ατμόσφαιρα, δεν έβλεπα το παιχνίδι, αλλά χάζευα τον κόσμο του Άρη

Για το αν θα μείνει στην Νότιγχαμ:

Θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διάστημα αν θα μείνω στην Νότιγχαμ Φόρεστ ή αν θα πάρω άλλη απόφαση. Εγώ θα ήθελα να παραμείνω στην Νότιγχαμ και πιστεύω ότι μπορώ.

Για το ότι ο Άρης κινήθηκε για τον καλό του φίλο, Πιέρο Σωτηρίου:

Ήταν ο Άρης σε επαφές με τον Πιέρο, δεν ξέρω για ποιους λόγους αυτό δεν έγινε πράξη, πήρε άλλο δρόμο.

Για τον Κωστένογλου:

Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εύχομαι να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά όπως και εμείς για να πάμε την Κύπρο ψηλά.

Για τον Αλ Τάμαρι:

Είχα μιλήσει με τον Τάμαρι. Ήταν πολύ κοντά το deal, ήθελε πολύ να έρθει στον Άρη, ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Του είχα πει και εγώ ότι είναι πολύ καλά εδώ.

Για το Euro:

Βλέπω το Euro, προσωπικά υποστηρίζω την Αγγλία, αλλά βλέπω την Ιταλία να φτάνει ψηλότερα.

Για τον Σιαμπάνη με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές:

Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, από την πρώτη μέρα δεθήκαμε με τον Μάριο, κάναμε και μαζί διακοπές και περάσαμε πολύ όμορφα.

To Top