Ιωάννου: “Ο Γιαννακόπουλος ήθελε να μπει σφήνα σε Άρη και ΠΑΟΚ”

Στον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου αναφέρθηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής (και) του Άρη ο Μέμος Ιωάννου. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μέμος Ιωάννου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τον θυμάμαι στο ξεκίνημά του με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και σε μία εποχή, όπου οι καταστάσεις ήταν δύσκολες. Μετά σιγά σιγά ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε διαφορετική ώθηση και οπτική γωνία στο μπάσκετ. Βοήθησε το μπάσκετ να μεγαλώσει και αγωνιστικά και οικονομικά».

Για το αν θυμάται κάποιο περιστατικό με τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού: «Κατά βάση ήταν τα όνειρα που είχε. Να φέρει παίκτες αναγνωρισμένους, να μπει σφήνα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. Δημιούργησε μία άμιλλα με τις μεγάλες ομάδες που τους βοήθησε όλους. Όλες οι ομάδες πλέον πρωταγωνιστούσαν στον ευρωπαϊκό χώρο. Έγινε μία τεράστια άνοδος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για το έπος του 1987: «Απλώς γέμισαν τα γήπεδα με παιδιά. Ο κόσμος έμαθε το μπάσκετ και αυτό δημιουργεί μία προϊστορία και το συζητούσαν όλοι οι Έλληνες. Ορισμένες στιγμές βλέπεις κάποια πράγματα και λες ότι συμβαίνουν και θαύματα σε όλα αυτά».

To Top