ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωαννίδης: “Έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία”

Ο προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, Γιάννης Ιωαννίδης, εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του δικαιούνταν τουλάχιστον τον έναν βαθμό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη:

Για τον αγώνα: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά. Είναι το τρίτο παιχνίδι που η ομάδα δείχνει σημεία ανάκαμψης. Δείχνουμε ψυχικά αποθέματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Υπερέβαλαν εαυτόν άπαντες. Κατάλαβαν τι δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Όταν έχουν όμως δύο δοκάρια, τέσσερις τελικές μόνο με τον τερματοφύλακα και δεν σκοράρουν, κάπου εκεί πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στο ματς, αφού δεν πήραμε καν ούτε έναν πόντο».

Για την απόδοση του Άρη και γενικότερα την εικόνα του ματς: «Στα πρώτα 30 λεπτά, το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο. Δεν υπήρχαν ευκαιρίες, εκτός από την δική μας και το γκολ του Ιντζίδη. Μία στατική φάση, ένα χαζό γκολ. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε και πιστέψαμε στην ανατροπή. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις, δύο δοκάρια και άλλες δύο στιγμές που η μπάλα σταματάει στον τερματοφύλακα. Έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Στο 80′ η ομάδα του κ. Αναστόπουλου χειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Κράτησαν μπάλα, έπαιξαν με τον χρόνο και κάπου εκεί πάγωσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Είναι πιο έμπειροι από εμάς».

To Top