ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωαννίδης: “Πήγαμε να πάρουμε κάτι καλό, αλλά ο Άρης ήταν καταιγιστικός”

Για το ματς με τον Αρη αλλά και για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Γιάννης Ιωαννίδης.

“Δυστυχώς για μας, φαίνεται ότι η κατηγορία τελειώνει αν δούμε και τα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Αρης ήταν καταιγιστικός ενώ δίνω συγχαρητήρια στα παλικάρια μου, για το πρώτο ημίχρονο. Τηρήθηκε το αγωνιστικό πλάνο κατά γράμμα. Δεν υπάρχουν όμως βοήθειες από τον πάγκο, δεν υπάρχουν ισάξιες επιλογές, γι` αυτό το λόγο, βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Δείξαμε ένα πολύ  καλό πρόσωπο για 45 λεπτά, με τρείς κλασσικές ευκαιρίες.  Από εκεί και μετά, στο β` μέρος, ήρθε η κούραση. Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται 8 ολόκληρους μήνες και βγάζουν 90λεπτα. Είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν μετά το 60`. Αυτό μας στοιχίζει. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να φτάσουμε στους 46 βαθμούς. Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω” είπε μιλώντας στους 93,7 της Καβάλας για να συμπληρώσει:

“Ακόμη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήγαμε να πάρουμε κάτι καλό. Δεν τα καταφέραμε. Ο Αρης ήταν καταιγιστικός. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας. Να πάμε στους 46 βαθμούς. Απ` ότι φαίνεται τώρα, οι 46 βαθμοί δεν είναι αρκετοί για τη σωτηρία. Είναι όμως ποδόσφαιρο. Μπορεί να έρθουν αναπάντεχα αποτελέσματα. Τα παιδιά το πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε στους 46 βαθμούς. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Αν είχαμε 40 βαθμούς, τώρα δε θα ήμασταν φαβορί για τον υποβιβασμό. Έπρεπε να είχαμε 3 ακόμη βαθμούς”.

To Top