ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωαννίδης (Πανσερραϊκού): “Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπάρχουν ύποπτες στιγμές στην κατηγορία”

Καλύτερο περίμενε τον Άρη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο αμυντικός των Σερραίων μίλησε για το ματς με τους «κίτρινους», ενώ τόνισε ότι ύποπτες στιγμές υπάρχουν στη Football League, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο “Μετρόπολις”:

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, αν και θα μπορούσαμε, είτε να χάσουμε, είτε να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε έτσι και θέλουμε να τα κερδίζουμε. Μένουμε στον βαθμό και στο αποτέλεσμα που πήραμε».

Αν ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός νιώθουν πίεση όταν παίζουν με πρωτοπόρους και για σχόλια που γίνονται ανάλογα με το αποτέλεσμα:

«Δεν θα το έλεγα αυτό. Σίγουρα ξέρεις ότι θα παίξεις με μία καλή ομάδα. Πολλές φορές έχει τύχει να βοηθιούνται γενικά από διαιτητές και άλλους παράγοντες. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να είσαι συγκεντρωμένος, γιατί όταν παίζεις με μία καλή ομάδα που κυνηγά την άνοδο, το παραμικρό λάθος θα το πληρώσεις. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το 100%».

Για τη φετινή πορεία του Πανσερραϊκού, το πρωτάθλημα και όσων έχουν γίνει φέτος:

«Ξέρουν όλοι, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι υπάρχουν ύποπτες στιγμές σε αυτή την κατηγορία, όπως και σε όλες του ποδοσφαίρου. Δεν μπορείς να ασχοληθείς. Έχω παίξει και στην Α’ Εθνική.

Ίσως αυτά έχουν γίνει και άλλες φορές, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν θα ήθελα να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία, ιδίως σε μία μικρότερη κατηγορία. Θα προτιμούσα να το αφήσω να περάσει έτσι και να μην το σχολιάσω καθόλου».

Αν τον Άρη τον περίμενε καλύτερο:

«Ξέραμε ότι θα ρισκάρει και ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Προσωπικά θα τον περίμενα καλύτερο. Σε αυτά τα παιχνίδια και επειδή ο Άρης καίγεται για βαθμούς, το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο και πολλές φορές αυτό μπορεί να πηγαίνει πίσω την ομάδα».

Δίκαια ο Απόλλων και η Λαμία είναι σε θέσεις ανόδου;

«Νομίζω δίκαιο είναι. Άσχετα αν είσαι πάντα καλός ή κακός πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αφού το έχουν καταφέρει λογικά είναι δίκαιο. Και ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, θα έπρεπε αυτό να το κάνουν νωρίτερα.

Η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης από το ξεκίνημα είναι πολύ καλές ομάδες και καταφέρνουν να παίρνουν αποτελέσματα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

To Top