Ιωαννίδης: “Πρέπει κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς με τον Άρη”

O Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι, αλλά και το ματς με τον Άρη…

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ήταν τελικός για εμάς, καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχολογία να γυρίσει ένα παιχνίδι που πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς και δείχνουμε νοοτροπία νικητή».

Για το που κρίθηκε το ματς, αλλά και την εμφάνισή του: «Προσωπικά θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό προσπάθησα να κάνω και σήμερα. Πιστεύω το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι είναι ένας τελικός και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο δρόμος είναι μακρύς, είναι όλα ωραία παιχνίδια πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Για την πίεση της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: «Νομίζω είναι λογικό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε μια πίεση από μόνοι μας για τη νίκη, αλλά εν τέλει τα καταφέραμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη: «Οι τρεις βαθμοί πλέον είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

To Top