Ιωαννίδης στο PRESSARIS: «Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, μιλώντας στο PRESSARIS τα σενάρια και τις φήμες που τον εμπλέκουν στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης, βάζοντας μια… τελεία πριν το θέμα πάρει προεκτάσεις και δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο «ξανθός» που βρίσκεται στην Αθήνα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας εξαιτίας των υποχρεώσεων του ως βουλευτής και δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ομάδα.

 

Εντοπίσαμε τον Γιάννη Ιωαννίδη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα και όταν του τέθηκε το ρώτημα ήταν σαφής. «Δεν ισχύει τίποτα απʼ όλα όσα γράφονται και λέγονται. Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον Άρη, δυστυχώς», τόνισε ο Θεσσαλονικιός βουλευτής, βάζοντας τέλος στα σενάρια.   

Όπως σημειώναμε και χθες: «Η βουλευτική ιδιότητα του Ιωαννίδη, ο φόρτος εργασίας του, η έντονη πολιτική περίοδος στην χώρα, αλλά κυρίως τα καυτά προβλήματα του Άρη επιβάλλουν από όλους προσοχή και αποστάσεις, ειδικά σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα, όπου… απαγορεύεται να παιχθούν διάφορα παιχνίδια» και ο «ξανθός» φρόντισε έγκαιρα να σβήσει τις όποιες εστίες «φωτιάς».        

To Top