ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ιωαννίδης: «Τιμή για Πεταλίδη, ο Γκάλης έφερε την άνοιξη, θα πετύχει ο Γουλιέλμος»

Ο προπονητής των τίτλων του Άρη, Γιάννης Ιωαννίδης, θυμήθηκε τον Ανέστη Πεταλίδη και αναφέρθηκε τόσο στον μπασκετικό, όσο και στον ποδοσφαιρικό Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τον Ανέστη Πεταλίδη: Όποιος δεν σέβεται την ιστορία του είναι καταδικασμένος. Ο Πεταλίδης έχει ιστορία. Εγώ όταν μπήκα στον Άρη, στο γήπεδο όταν 13 ετών άκουσα την μπάλα να βαράει μπαμ-μπαμ και έπαιζαν παιδικά και εφηβικά με προπονητή τον Πεταλίδη και αυτοί δεν πληρωνόντουσαν κιόλας. Πρέπει να τιμούμε τι έχει κάνει ο καθένας. Ήμουν ο αγαπημένος του.

Εμείς είχαμε αγάπη, σε ορισμένα πράγματα είχαμε διαφωνία το συζητούσε για να δούμε πιο είναι το σωστό. Η γενιά του Πετράκη, του Φλόκα όλων των μεγάλων αυτών. Η επόμενη ήταν Τσιτούρας, Κατριός, Ιωαννίδης κλπ. άρα λοιπόν βλέπεις ότι ήταν επικεφαλής σε δύο γενιές.

Για τον Άρη: Δεν μπορώ να φύγω από τον Άρη. Εγώ έκανα 8-9 νίκες με τον Άρη και 4 με τον Ολυμπιακό συνεχόμενα. Θα πετύχει ο κ. Γουλιέλμος. Όλοι με αγάπη θα τον βοηθήσουμε για να πετύχουμε. Για την πόλη, το σωματείο, για τα νέα τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη: Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Μεγάλωσαν τα πνευμόνια μου. Θα έρθουν και οι τίτλοι, όλα θα γίνουν με αγάπη και δουλειά.

Για τον Άρη Αμφίκλειας: Έχω πάει 3 φορές στον Άρη Αμφίκλειας. Κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, μας τίμησαν κιόλας. Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας είχα γιορτή και τίμησαν δύο ανθρώπους, τον Ιωαννίδη και τον Γιαννάκη. Όλα γίνονται όταν υπάρχουν ένωση και σεβασμός στον διπλανό.

Για τον Γκάλη: Είναι ορισμένα πράγματα τα οποία έπρεπε όλοι να τα ασπαζόμαστε χωρίς αυτά που μας λένε. Ο Γκάλης έφερε άνοιξη στο μπάσκετ, τι να λέμε τώρα. Πέθανε ο Κολοκυθάς, ακόμα τον τιμώ που ήταν ο καλύτερος παίκτης στα δικά μας τα νιάτα. Τον τιμούμε μόνο που τον αναφέρουμε για να μη ξεχνιέται. Ο Γκάλης έφερε την άνοιξη. Τι πιστεύουν, ότι θα αν δεν ήταν ο Γκάλης θα κάναμε όλα αυτά που κάναμε;

To Top