Ιωνικός: Επιστρέφει ο Μαυροκεφαλίδης, αλλά δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη

Τη φανέλα του Ιωνικού θα φορέσει ξανά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αλλά όχι απέναντι στον Άρη το προσεχές Σάββατο (25/3) στο Αλεξάνδρειο, αλλά στην προτελευταία αγωνιστική της Basket League κόντρα στο Λαύριο (1/4, 17:00).

Ο έμπειρος σέντερ που το τελευταίο διάστημα απέχει από την ομάδα, έπειτα από την αποχώρηση του προπονητικού επιτελείου (Τσίκληρας, Λίβανος και Αλεξανδρής) είναι έτοιμος να επανέλθει και να βοηθήσει τον Ιωνικό.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Φοίβος Κωστής δεν θα τον έχει στη διάθεση του στον αγώνα με τον Άρη, αλλά από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του κλειστού στον «Πλάτωνα».

Άλλωστε, πρόκειται για αγώνα επιβίωσης, καθώς ο Ιωνικός θέλει την 5η νίκη κόντρα στο Λαύριο, για να μπορέσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

Παράλληλα, οι Νικαιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ξένου για να ενισχυθούν και να πάνε πιο δυνατοί στο παιχνίδι με το Λαύριο, αλλά και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καρδίτσα.

Ιωνικός: Επιστρέφει ο Μαυροκεφαλίδης

Τον Σεπτέμβρη του 2021 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχαιρέτησε τον Ιωνικό Νίκαιας και πήγε στον Τρίτωνα, ομάδα της Α2 ανδρών.

Μερικούς μήνες μετά, ο έμπειρος σέντερ επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας για να ενισχύσει το σύνολο του Τσίκληρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για μία επιστροφή που θα ενισχύσει την frontline του Ιωνικού στην προσπάθεια που γίνεται για να μείνει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Κορυφαία εμφάνισή του με την φανέλα του Τρίτωνα ήταν οι 51 πόντοι που σημείωσε απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου.

To Top