Ιωνικός: Φήμες για… Παράσχο, αντί Σπανού στην Super League

Ο Ιωνικός γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου στην SL2 και την απευθείας άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα 1 για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, αλλά ήδη οι «κυανόλευκοι» κοιτούν και την επόμενη ημέρα…

Η διοίκηση των αδελφών Τσιριγώτη φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Κασναφέρη για να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ, θέση που είχε μέχρι πριν λίγους μήνες στον Απόλλωνα Σμύρνης απ’ όπου απολύθηκε.

Η συμφωνία είναι σχεδόν «κλειδωμένη» και έτσι ο Κασναφέρης βρίσκεται προ των πυλών της Νεάπολης… Αυτή η εξέλιξη αυτόματα φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του Γιώργου Παράσχου για τη θέση του προπονητή, κάτι που ήδη κυκλοφορεί λόγω των πολύ καλών σχέσεων των δύο ανδρών.

Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις της διοίκησης του Ιωνικού με τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος και ήταν ο κόουτς, που οδήγησε ξανά στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου την ομάδα του Πειραιά.

Οι εξελίξεις είναι δεδομένες και έτσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα και σίγουρα πριν φύγει ο Μάιος αναμένονται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις…

To Top