ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάζο μέσα στο «σπίτι» του! Ισοπαλία… πισωγύρισμα του Άρη με την Κηφισιά

Αστοχία και αμυντική αδράνεια στέρησαν από τον Άρη τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 1-1 και τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν μόλις έναν βαθμό στην έδρα τους για την 7η αγωνιστική της Super League. Μοιραίος παίκτης του Άρη ο Κάρλσον ο οποίος έχασε τετ α τετ και μεγάλη ευκαιρία στο 96′, ενώ νωρίτερα Μορόν και Κάρλσον έχασαν ευκαιριες να “τελειώσουν” το ματς.

Ο Άρης πήρε από νωρίς το κεφάλι στο σκορ με τον Μορόν (23′), δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις άλλες τέσσερις κλασικές του ευκαιρίες και η Κηφισιά ισοφάρισε μετά από αδράνεια της άμυνας των κιτρινόμαυρων με τον Οζέγκοβιτς (75′), με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν και πάλι συμπτώματα… κατάρρευσης από το 65′ και μετά, δείγμα της ελλειπούς προετοιμασίας το καλοκαίρι, με την Κηφισιά να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να φεύγει από το Κλεάνθης Βικελίδης με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μια ήττα που είναι… κάζο και όχι άδικα θεωρείται πισωγύρισμα για τον Άρυ=η!

 

ΜΕ ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ, ΦΕΡΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να φωνάζει παρών και να είναι η ευχάριστη έκπληξη. Κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα με τετράδα στην άμυνα τους Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεραρι. Αμυντικά χαφ τους Νταρίντα και Βερστράτε και λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο 10 ο Πάρντο. Για την τριάδα στην επίθεση ο τεχνικός του Άρη επέλεξε τους Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες και στην κορυφή τον Μορόν.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ

Ο Άρης μπήκε καλύτερα από την Κηφισιά στην αναμέτρηση, θέλοντας από την αρχή να πάρει το κεφάλι στο σκορ. Οι κιτρινόμαυροι έφταναν εύκολα έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Αναγνωστόπουλου.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΟΝ

Στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση του Άρη και ταυτόχρονα στην πρώτη επαφή του Μορόν με την μπάλα οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα. Πολύ ωραία σέντρα του Φεράρι στον Σουλεϊμάνοφ, εξαιρετικό γύρισμα του τελευταίου με το κεφάλι στον Μορόν, ο οποίος με ένα πανέμορφο σουτ έγραψε στο 1-0.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΟΡΟΝ

Ο Άρης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε την ευκαιρία να… τελειώσει το ματς, όμως ο Αναγνωστόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Φεράρι έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Μορόν, με τον Ισπανό να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μορόν.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΛΣΟΝ

Στο 63′ η Κηφισιά είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Μπράμπετς έκανε λάθος, ο Οζέγκοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κουέστα όμως το πλασέ του πέρασε χιλιοστά έξω από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Άρη.

Στην αμέσως επόμενη φάση το… άχαστο έχασε και ο Κάρλσον. Ο Μενέντες με τον Μορόν βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κάρλσον να βγαίνει απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, όμως το σουτ του ήταν κάκιστο με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να μπλοκάρει.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΟΖΕΓΚΟΒΙΤΣ

Στο 75 η Κηφισιά ισοφάρισε σε 1-1. Όλα ξεκίνησαν από λάθος του Νταρίντα στο κέντρο. Ο Μασούρας έκανε δυνατή κούρσα και έβγαλε ωραία σέντρα στην περιοχή στον αφύλακτο Οζέγκοβιτς με τον τελευταίο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άρης προσπάθησε άμεσα να ξαναπάρει το προβάδισμα με τον Κάρσλον στο 78′ όμως ο Αναγνωστόπουλος που ήταν ο κορυφαίος της Κηφισιάς απέκρουσε με δυσκολία το πολύ δυνατό σουτ του Σουηδού.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάζιο (82′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (82′ Σαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (57′ Κάρλσον), Πάρντο (57′ Λάζαρος), Μενέντες (68′ Ντουκουρέ), Μορόν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Λούμορ, Μασούρας, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Καπάν, Βαφέας, Ιλιεφ (62′ Μπιπφουμά), Παπασάββας(68′ Πέϊος), Αντερέγγεν (62′ Μπαρμπόσα), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς), Τετέι

Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος
Βοηθοί: Νικολακάκης Βασίλειος, Κωνσταντίνου Ηλίας
4ος: Τζήλος Αθανάσιος
VAR: Ευαγγέλου Άγγελος

To Top