ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάθε αγωνιστική και ένα διαιτητικό “εμπόδιο” σε Άρη…

Ο Θοδωρής Καρυπίδης θα βρεθεί σήμερα στην ΚΕΔ με την ατζέντα του γεμάτη από διαιτητικά σφάλματα κατά του Άρη, προκειμένου να τα παραθέσει στον Μέλο Περέιρα…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες στα ματς του Άρη, ήταν η μία χειρότερη από τις άλλη. Ποτέ δεν διαπιστώθηκε το 50-50 το οποίο απαιτούν οι «κιτρινόμαυροι».

Στην Λαμία για παράδειγμα, ο Χαμζά Γιουνές σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ο ρέφερι Διαμαντόπουλος επινοεί επιθετικό φάουλ για μία απλή επαφή. Ακολούθησε ο Τζοβάρας που με τα ανάποδα σφυρίγματά του στο πρώτο ημίχρονο και τα λάθη στον πειθαρχικό τομέα, κατάφερε να εκνευρίσει στο έπακρο τόσο τους παίκτες του Άρη, όσο και τους 20.000 και πλέον φιλάθλους στο «Καυτανζόγλειο», στο ματς με την ΑΕΛ.

Έπειτα, ο Τάσης που «εφηύρε» πέναλτι σε πέσιμο παίκτη του Λεβαδειακού στη μικρή περιοχή, στο ματς με τον Λεβαδειακό. Στα Γιάννινα η φάση του αυτογκόλ του Άρη, ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ, στο οποίο «έκλεισε» τα μάτια, ο Γρατσάνης.

Φυσικά, στον δρόμο που χάραξαν οι υπόλοιποι και ο κορυφαίος -για κάποιους- Έλληνας ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος. Αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη, στο 84΄, σε μαρκάρισμα του Μάτος στον Γκάμα, στο ματς Κυπέλλου στην Τούμπα.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Κουμπαράκης δεν είδε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στον Τζανακάκη, στην αρχή του αγώνα. Ευτυχώς γι αυτόν ο Τόνσο αστόχησε απέναντι στον Κουέστα, ενώ σε όλο το πρώτο 45λεπτο, τα σφυρίγματά του, ήταν ανάποδα, εις βάρος του Άρη.

Και το κερασάκι στην τούρτα, αναμφισβήτητα, η διαιτησία του Κομίνη και του βοηθού του Μπαλτά, που δεν είδαν μπροστά στα μάτια τους την ξεκάθαρη ανατροπή του Ματέο Γκαρσία, από τον Μπανανά του Πανιωνίου.

To Top