“Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, προετοιμασμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας”

Διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στην Καρσίγιακα για το Eurocup θεωρεί το αυριανό με τον Άρη ο Μαρκ Κάρτερ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός παίκτης μίλησε μεταξύ άλλων:

Για την αυτοπεποίθηση ενόψει Άρη: «Το να παίξουμε στην Τουρκία, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, νομίζω ότι ήταν καλό για εμάς. Δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο και το Σάββατο. Ισως να βρούμε και κάτι χειρότερο εκεί… Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι, να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε με την ίδια νοοτροπία, θα βγούμε για τη νίκη, σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Περί κούρασης: «Μπορώ να πω ότι όλοι ξέρουμε πως όταν παίζεις στο Eurocup ή στην Ευρωλίγκα, πρέπει να ταξιδεύεις συχνά. Για αυτό χτίστηκε αυτό το ρόστερ. Δεν είμαστε κουρασμένοι. Εχουμε μια δουλειά να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν ενημερώθηκε για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι: «Εχω δει κάποια βίντεο από τη συγκεκριμένη μονομαχία. Πέρσι παίξαμε εδώ για το Κύπελλο και δε νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι χειρότερο, από ότι έγινε τότε. Θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο. Δε μας ενδιαφέρει τι θα γίνεται έξω από το πάρκε, αλλά τι θα γίνεται πάνω σε αυτό».

To Top