ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάθε εμπόδιο για… καλό με Καμαρά

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει τελικά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού του και όπως λέγεται σε ανάλογες περιπτώσεις “κάθε εμπόδιο για καλό…”.

O Μαυριτανός φορ, που υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τη Λαμία, θα παραμείνει τελικά στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις θεραπείες του, ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (πιθανότατα στις 11-12 Σεπτεμβρίου).

Οι άνθρωποι του Άρη τις τελευταίες ημέρες ήταν σε διαρκή επικοινωνία με την ομοσπονδία της Μαυριτανίας για τον παίκτη και πως θα κινηθούν μετά τον τραυματισμό του.

Τελικώς, αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές πως είναι προτιμότερο ο παίκτης να παραμείνει στην Ελλάδα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Θυμίζουμε πως ο Καμαρά είχε κληθεί για να αγωνιστεί στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στη Ζάμπια εντός έδρας στις 3 Σεπτεμβρίου (19:00), ενώ ο δεύτερος αγώνας είναι στις 7 Σεπτεμβρίου (19:00) με την Ισημερινή Γουινέα εκτός έδρας.

Η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη με την παρακολούθησή του από τους γιατρούς του Άρη και η αποφυγή μακρινών αεροπορικών ταξιδιών, είναι που θεωρείται θετική εξέλιξη, μέσα στην ατυχία του Καμαρά να τραυματιστεί το περασμένο Σάββατο.

To Top