ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάιζερ: “Να μην σταματήσουν να πιστεύουν σε μας, θα γίνουμε καλύτεροι”

Ο Μάικαλ Κάιζερ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη, να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και είναι βέβαιος πως οι νίκες θα έρθουν και η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο Yellow Radio:

Για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που παρακολούθησε ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό είπε: “Ήμουν στο Κλεάνθης Βικελίδης με την γυναίκα μου και την κόρη μου, σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, στο γκολ όλοι πανηγύρισαν. Ξαναλέω ο κόσμος ήταν πραγματικά φανταστικός και ό,τι και να γίνει εγώ θα είμαι δίπλα στον ποδοσφαιρικό Άρη και θα τον στηρίζω”.

Σε ερώτηση αν αρέσει στους Αμερικανούς το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είπε: “Το ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, το ίδιο και ο κόσμος και χαίρομαι πολύ να το παρακολουθώ”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο μπάσκετ και για την προετοιμασία τους σχολίασε: “Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όλοι ξέρουμε ότι πέρσι κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο και έχει και πολύ καλούς ψηλούς και πολύ καλούς γκαρντ. Ο κόουτς θα κάνει τα πάντα ώστε να μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα είναι καλό να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της ομάδας για να γεμίσει το γήπεδο και να την βοηθήσουν να αρχίσει να πετυχαίνει και αρκετά πράγματα μέσα στη σεζόν”.

Για το αν ο κόσμος θα βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και αν τους έχει λείψει η παρουσία του είπε: “Ο κόσμος μας “σπρώχνει”, μας δίνει έξτρα ώθηση, μας βοηθάει να κάνουμε πράγματα. Όταν μένουμε από ενέργεια χρειαζόμαστε τον κόσμο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, όταν δεν είχαμε ώθηση προσπαθούμε να πάρουμε από τον κόσμο, να πάρουμε από το γήπεδο. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, μια έξτρα δύναμη για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε, οπότε θα τον χρειαστούμε και σ΄ αυτό το παιχνίδι”.

Για το ότι ο Άρης άρχισε να βρίσκει ρυθμό, να αποκτά χημεία η ομάδα, αν και δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θα περίμεναν, είπε: “Όντως γινόμαστε καλύτεροι αλλά όσον αφορά τα αποτελέσματα είναι ακόμα νωρίς. Είναι ακόμα Δεκέμβριος, ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια καινούργια ομάδα, είμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε. Συμβαίνει αυτό γενικότερα. Η σεζόν είναι μεγάλη, η χρονιά είναι μεγάλη, ο στόχος μας είναι, όσο περνάει ο καιρός να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε εκεί που πρέπει. Θέλουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες ομάδες, θέλουμε σίγουρα να βρεθούμε στα πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό μας λέει και ο κόουτς κάθε φορά ότι στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, όντως τα αποτελέσματα δεν ήρθαν, όμως δεν θα μας σταματήσει αυτό να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για το τι έχει να πει στον κόσμο για τις δυο νίκες σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα είπε: “Το μήνυμά μου είναι να μην σταματήσουν να πιστεύουν σε μας, να μην σταματήσουν να μας στηρίζουν. Θα γίνουμε καλύτεροι, θα έρθουν με το καιρό τα αποτελέσματα. Τους χρειαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί, για να αγωνιστούμε. για να έχουμε ένα έξτρα κίνητρο και να έχουμε την περισσότερη ώθηση και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε να μας πιστεύουν και να μας στηρίζουν”.

Για το τι έχει ο ίδιος να προσφέρει ακόμα στην ομάδα είπε: ‘Έχω να δώσω ακόμη πράγματα, κάθε μέρα προπονούμαι για να γίνομαι καλύτερος, προπονούμαι στην άμυνα, προπονούμε στο να σουτάρω καλύτερα και στο να βελτιώνομαι συνολικά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα και να έχω ρόλο”.

Για το ποια είναι η θέση του: “Οι θέσεις 4 και 5 είναι παρόμοιες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μπορώ να παίξω και στις δύο. Γενικότερα θα κάνω ότι μου ζητηθεί, αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω ποιντ γκαρντ θα το κάνω”.

To Top