Κάιπερς: «Παίζετε σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης»

Το σήμα της FIFA πήραν οι νέοι διεθνείς Έλληνες διαιτητές σε εκδήλωση της ΚΕΔ, παρόντος του μέλους της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Μπιόρν Κάιπερς. 
Διεθνείς και με τη “βούλα” είναι πλέον οι Χρήστος Βεργέτης, Αντρέας Φωτόπουλος, Δήμητρα Τσαγανού και Μανώλης Παπαδόπουλος (ποδόσφαιρο Άμμου), που μαζί με τους… παλιούς, πήραν το σήμα της FIFA διά χειρός του Μπιόρν Κάιπερς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Από την πλευρά της ΚΕΔ ήταν παρόντα όλα τα εν Ελλάδι μέλη της Επιτροπής, με τον Ολλανδό βετεράνο ρέφερι, που πλέον είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA να απευθύνει χαιρετισμό και να λέει μία ατάκα με… νόημα που δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί.

«Βρίσκεστε σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης», τους είπε μεταξύ άλλων ο Κάιπερς σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόμενος φυσικά στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα κατά καιρούς άσχημα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα και τα οποία οποία γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. «Σας στηρίζουμε πάντα, βρισκόμαστε εδώ για εσάς. Οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. Μη φοβάστε, να έχετε προσωπικότητα», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

 

To Top