Κάι Γκόρντον: Ο 17χρονος, δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ (videos)

Ο Κάιντε Γκόρντον ισοφάρισε σε 1-1 απέναντι στη Σριούσμπερι για τον 3ο γύρο του FA Cup, έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ και απέδειξε στο ευρύ κοινό πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σριούσμπερι ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 4-1 για τον 3ο γύρο του FA Cup. Την αντεπίθεση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε ένας 17χρονος που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν πως αγωνιζόταν στους «ρεντς».

«Σοκ» για την Άρσεναλ, που αποκλείστηκε και πάλι από τη Νότιγχαμ στον 3ο γύρο του FA Cup! (vid)
Ο λόγος για τον ταλαντούχο Κάι Γκόρντον που «βγάζει μάτια» με την Κ23 της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 34ο λεπτό με όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή της Σριούσμπερι και έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ σε ηλικία 17 ετών και 96 ημερών, με την πρώτη θέση στη σχετική λίστα να ανήκει στον Μπεν Γουντμπερν για το τέρμα του απέναντι στη Λιντς το Νοέμβριο του 2016 όντας μόλις 17 ετών και 45 ημερών.

Ο Γκόρντον εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία της Λίβερπουλ το καλοκαίρι και είναι από τους παίκτες που ο Κλοπ θέλει να κρατήσει στην ομάδα καθώς διαθέτει εξαιρετική ποιότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μάλιστα, όταν είχαν δοθεί 3 εκατ. λίρες για τον 15χρονο τότε μεσοεπιθετικό από τη Ντέρμπι, αρκετοί απόρησαν με την κίνηση των «ρεντς».

Ωστόσο, πλέον, ο 17χρονος Άγγλος αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση πως διαθέτει απίστευτο ταλέντο και τα χρήματα που δαπανήθηκαν μοιάζουν «δεκάρες» μπροστά σε αυτά που θα μπορέσει να προσφέρει για τη Λίβερπουλ τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: england365

To Top