ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: “Θα πετύχει ο Χαριστέας! Έβαλε χρήματα ο Καρυπίδης, στηρίζοντας τον στηρίζουμε τον Άρη”

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης μίλησε για την επικαιρότητα των κιτρινόμαυρων και την “επόμενη μέρα”.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Αρχικά για τα εισιτήρια διαρκείας ανέφερε:

H κριτική μπορεί να γίνεται από οποιονδήποτε. Ήρωες είναι αυτοί που πήγαν χθες στην μπουτίκ. Που μετέτρεψαν την αγάπη και το συναίσθημα τους σε πράξη. Προσωπικά θα αγοράσω το ακριβότερο διαρκείας για να στηρίξουμε στην πράξη.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Όταν δηλώνει ο πρόεδρος ότι “το πάπλωμα μου είναι μέχρι εκεί” τότε πάντα κοιτάμε τι μπορεί να γίνει. Αλλά με τα δεδομένα αυτά έχουμε έναν πρόεδρο που μπορεί να φτάνει την ομάδα στην Ευρώπη. Προστατεύουμε τον πρόεδρο, βοηθάμε τον πρόεδρο σαν θεσμό. Στην Γ’ και την Β’ Εθνική πήγαμε στην Δράμα και είχε 300 άτομα μέσα στο ξενοδοχείο.

Για τα χρήματα που μπήκαν σε Β’ και Γ’ Εθνική:

Στην Γ’ Εθνική οι εισπράξεις ήταν 82.000, τα έξοδα πάνω από 1.000.000. Στην Β’ Εθνική είχαμε 230.000 έσοδα και έξοδα 2 εκατομμύρια. Όταν βάζει κάποιος χρήματα βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα δεχθεί κριτική. Ο Καρυπίδης έχει κάνει και περισσότερα από όσα υποσχέθηκε, έχει γίνει Αρειανός. Αν κοιτάς τα πράγματα μόνο επιχειρηματικά δεν κλαις.

Για την φετινή σεζόν:

Είναι φέτος η… χρονιά του τελευταίου λεπτού. Το τελευταίο λεπτό με την Μόλντε, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Φέτος χάσαμε στο τελευταίο λεπτό στόχους, του χρόνου βάση πιθανοτήτων θα πρέπει να χαρούμε στα τελευταία λεπτά. Συνολικά έχει θετικό πρόσημο η ομάδα. Φέτος θα ξεκινήσουμε διαφορετικά. Υπόλογος θα είναι ο Άγγελος και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Η ομάδα δεν φτιάχνεται τις τελευταίες μέρες, φτιάχνεται εδώ και πολύ χρόνο.

Για το τι πρέπει να αλλάξει την νέα χρονιά:

Δεν έχουμε πρόβλημα στα ντέρμπι. Έχουμε πρόβλημα με τις μικρές ομάδες. Αν ήμουν ο Καρυπίδης θα έδινα πριμ στα μικρά παιχνίδια, στα ντέρμπι η ομάδα τα καταφέρνει. Για να βγεις Ευρώπη, για να βγεις δεύτερος, πρώτος, πρέπει να κερδίζεις τα μικρά παιχνίδια.

Για την αγωνιστική εικόνα:

Ο Άρης παίζει επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο. Οπαδοί άλλων ομάδων κάθονται και βλέπονται τον Άρη. Αυτό είναι μεγάλη καταξίωση.

Για το ban και τα χρήματα που πλήρωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

Αδίκως, πολύ αδίκως. Δεν γίνεται από τα 75 χιλιάρικα ο Πορτίγια να πάρει 350 χιλιάρικα. Να δημιουργείς πρόβλημα το 2011 και να πληρώνει ο άλλος το 20′. Έμεινε τελευταίος και πίεσε.

Για τους παίκτες που θα έρθουν:

Έχουμε ένα παιδί δικό μας να κάνει τις επιλογές, τον Άγγελο Χαριστέα. Έχω πίστη για την νέα χρονιά. Και τον Ένινγκ θεωρώ ότι τον αδικούσαμε, για έναν Άρη με 15 επιλογές έκανε κάτι πολύ καλό. Έχουμε πλέον δικά μας παιδιά, που δεν θα μας ξεγελάσουν.

Για το “αύριο” εχουμε πολλούς παίκτες που μπορούμε να προσεγγίσουμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι όποιος παίκτης και να έρθει θα παίζει μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Ήρθαν άγνωστοι στον Άρη και έκαναν όνομα.

Για το αν ο Άρης πρέπει να πουλάει:

Είμαι υπέρ του “πουλάω τον οποιονδήποτε”. Υπάρχουν πάντα αντικαταστάτες. Αν πήρα 10 και είναι να πουλήσω 30, τότε θα πουλήσω. Το θέμα του Φετφατζίδη χάλασε από τους Άραβες και την φορολογία. Πιστεύω όμως ότι θα έρθει πρόταση για τον Φετφατζίδη, έχει κάνει εκπληκτική χρονιά.

Για τον Γιώργο Κικερίδη:

Έχει μάτι. Είναι τίμιο παιδί, χαμηλών τόνων. Δεν εμφανίζεται πουθενά αλλά κάνει πολύ δουλειά.

To Top