ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: “Ο Άρης μόνος εναντίον όλων” (audio)

Ο άλλοτε γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού Άρη και βετεράνος της ομάδας, Γρηγόρης Κάκαλης φιλοξενήθηκε στον Flash Radio 99,4 και στην αθλητική εκπομπή “Αθλητικό Express”. Μίλησε για τη διαιτησία, υπογράμμισε πως ο Άρης είναι μόνος εναντίον όλων και πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσής του, στάθηκε στις δηλώσεις του Καρυπίδη περί πρωταθλήματος πριν την έναρξη της σεζόν, ενώ έκανε αναφορά και στον Άλαν Πάρντιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανακοίνωση του Super 3 και τη μηχανοκίνητη πορεία λόγω της διαιτησίας: “Βλέποντας προχθές το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μπαίνει το γκολ του Ιτούρμπε και απορούμε όλοι για ποιον λόγο ακυρώνεται. Ο Καμαρά είναι μακριά από τον Τζολάκη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και πολλά άλλα. Έχουμε κατ’ επανάληψη πολλά γεγονότα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να τα ανεχτεί. Ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται ο άλλος με το παραμικρό να παίρνει πέναλτι κι εμείς να έχουμε τέτοια διαιτησία. Τώρα ο Μπένετ, η ΕΠΟ, έχει μπερδευτεί η κατάσταση. Δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Ο Άρης είναι η ομάδα αυτή η οποία πρέπει να παλεύει εναντίον όλων! Εναντίον της διαιτησίας, εναντίον των παραγόντων και λοιπά. Γι αυτό είμαστε και Αρειανοί. Το ξέρουμε αυτό χρόνια τώρα. Όχι φέτος αλλά πολλά χρόνια έχουμε αυτή την κατάσταση, η οποία δεν βλέπω να αλλάζει”.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: “Ό,τι μπορεί να κάνει με τη διαιτησία το κάνει. Τι μπορείς να κάνεις άλλο; Το να τα βάλεις με αυτούς είναι πολύ δύσκολο. Αν ήθελαν να μας έχουν έβδομους θα μας είχαν έβδομους. Να μην μας έχουν καν στην πεντάδα και στην εξάδα. Ο Άρης ενοχλεί. Είναι εκτός σχεδίου”.

Για την επιστολή του Άρη στον Μπένετ: “Καλύτερα να παίξει Έλληνας. Ας παίξει κι ένας από τους διεθνείς. Κι αν είναι κατάλληλος ο διαιτητής, είναι ακατάλληλο το VAR. Δίνει ο ένας γκολ, ακυρώνει το VAR. Δεν μπορεί να βλέπουν το ίδιο πράγμα και να έχουν διαφορετική άποψη. Δεν είπα να μην υπάρχει VAR. Δεν μπορεί να είναι όλα εις βάρος του Άρη. Το είδαμε στη Λαμία με το καθαρό πέναλτι πάνω στον Πάλμα που δεν δόθηκε”.

Για την άποψη του Καρυπίδη περί πρωταθλήματος: “Καταρχήν ήταν άστοχη η δήλωση. Η ομάδα του ’70, η ομάδα του Τσατσέφσκι, 17 νίκες στο Χαριλάου. Το άμεσο περιβάλλον του έπρεπε να τον προστατεύσει. Να ήσουν πρώτος ή δεύτερος να το καταλάβω. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Στην 9η αγωνιστική έπρεπε να κάνουμε λογαριασμό. Ήταν η κατάλληλη αγωνιστική για να κάνει ταμείο και να δώσει το έναυσμα για να ξεσηκώσεις τον κόσμο”.

Για το τετραήμερο “φωτιά” με Βόλο και Ολυμπιακό: “Σημαντικά και τα δύο παιχνίδια. Πιστεύω τον Βόλο πρέπει να τον κερδίσουμε γιατί δεν μπορεί να σκοράρει. Θα σκοράρουμε και θα κερδίσουμε. Αν δεν προηγηθούμε με τον Ολυμπιακό, δηλαδή αν μέχρι το 60-65 δεν είναι 1-0 υπέρ του Άρη δεν έχουμε τύχη. Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι, να οπισθοχωρήσουμε και να παίξουμε κόντρα επίθεση μήπως γίνει το 2-0 ή πάμε σε παράταση. Φουριόζα δεν μπορείς να πας τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει δέσει. Προχθές όμως μας κέρδισε με τη διαιτησία. Αντί για το 0-1 έγινε 1-0. Δεν χάναμε με τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε ποτέ”.

Για την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου και την ανακοίνωση παίκτες και κόσμος μαζί: “Έχουμε ξαναπεί. Όσοι νιώσαμε σαν παίκτες αυτή την ατμόσφαιρα είναι κάτι ξεχωριστό. Δίνει φτερά αυτή η ατμόσφαιρα. Πρέπει ο κόσμος να συμπαρασταθεί. Να βοηθήσουμε την ομάδα. Πρέπει και στα δύο ματς το γήπεδο να είναι γεμάτο”.

Για το γκολ που βλέπει ο Άρης με το… κιάλι: “Για να μην κρυβόμαστε η επιλογή των επιθετικών δεν είναι καλή. Και ο Καμαρά που ήρθε δεν είναι σκόρερ. Δεν είναι παίκτης περιοχής. Εμείς θέλουμε το εύκολο γκολ κι ας μην είναι καλός παίκτης. Σε οκτώ παιχνίδια πέρσι σε τετ α τετ ο Καμαρά δεν σκόραρε”.

Για τον Άλαν Πάρντιου: “Δεν μπορώ να καταλάβω από Κυριακή σε Κυριακή να αλλάξεις πέντε – έξι παίκτες. Αν ήταν Έλληνας προπονητής να τον βλέπεις να γράφεις θα τον είχαμε διώξει. Βλέπω μια ηρεμία. Δεν ξεσηκώνει την ομάδα. Δεν ξέρω τι σχέση του με τους παίκτες. Υπάρχει ένα έλλειμμα στη διαχείριση του υλικού”.

To Top