ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: «Τρομερή αύρα το Χαριλάου, έξοδος στην Ευρώπη, πιο σοβαρά το κύπελλο φέτος»

O πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης μίλησε για την «επόμενη μέρα» της ομάδας, για την Ευρώπη αλλά και για συγκεκριμένους παίκτες.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τα Ευρωπαϊκά ματς του Άρη και το πρωτάθλημα:

«Νιώσαμε υπερηφάνεια στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μόλντε. Είχα πει δημόσια ότι θα λήξει 3-0. Η πρόκριση χάθηκε στο Μόλντε. Το θέμα είναι να κοιτάμε το αύριο, το πρωτάθλημα και του χρόνου την Ευρώπη ξανά. Μερικοί έμειναν στη Μόλντε, ενώ πρέπει να κοιτάμε τον ΟΦΗ».

Για τον άδικο αποκλεισμό:

«Ο διαιτητής προστάτεψε τον Τζέιμς, είχαμε μία διαιτησία που μας στενοχώρησε. Έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης τους. Ήταν καθοριστική φάση. Επίσης, αν έμπαινε το τετ-α-τετ του Γιουνές στο 113′, θα γινόταν 4-1 και μετά ο κόσμος θα έκανε το 5-1. Έδωσε και πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Άλλο είναι 10.000 και άλλο 20.000 κόσμος, είχε παλμό η κερκίδα».

Για το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα:

«Αν βγούμε Ευρώπη, η ομάδα πρέπει να είναι πλήρης στην προετοιμασία. Πρέπει όλα να τελειώσουν στην προετοιμασία. Να κινηθούμε πιο γρήγορα. Έφυγε ο Σιώπης αλλά ήρθε ο Σάσα, ένα διαμάντι. Θα είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Έχουμε πλεονέκτημα που δεν τραυματίστηκε ο Ιντέγε, λόγω της απραξίας του για έναν χρόνο. Φαίνεται ότι προσέχει».

Για τον Δεληζήση:

«Ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, σκόραρε και φαινόταν λες και είχε 50 συμμετοχές. Ρόουζ, Βέλεθ και Δεληζήσης είναι ένας ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον προπονητή». Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Παντελίδη. Πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι».

Για προσθήκες:

«Θα χρειαστούμε σίγουρα τη νέα χρονιά ακόμα ένα αριστερό μπακ αλλά να είναι στην προετοιμασία του χρόνου».

Για τον ματωμένο επίδεσμο του Δεληζήση, τη συγκίνηση Παντελίδη και την εμψύχωση της ομάδας πριν την παράταση:

«Όσοι δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούν να νιώσουν το ρίγος του ποδοσφαιριστή. Το νιώθουν ξένοι και Έλληνες. Ο παλμός σε μεταμορφώνει. Μετά το 3-1 τα συνθήματα ακόμα ακουγόντουσαν. Στο Χαριλάου υπάρχει αύρα που την καταλαβαίνουν όλοι».

Για τις δηλώσεις του Μαντσίνι για την κερκίδα και την ανατροπή:

«Η τεχνολογία έχει φτάσει ψηλά. Το έχει δει αλλά δεν το έχει νιώσει ακόμα. Δεν μπορεί με την τεχνολογία να νιώσει το συναίσθημα όταν βγαίνει από τα αποδυτήρια. Το γήπεδο είναι τόσο κοντά στους παίκτες που νιώθουν τα πάντα. Το βουητό σε μεταμορφώνει. Χωρίς πυρσούς και χωρίς πρόστιμα είμαστε μια χαρά».

Για το πώς βλέπει ο Καρυπίδης την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Στενοχωρήθηκε γιατί πίστευε στην πρόκριση. Φύγαμε περήφανοι, αλλά απογοητευμένοι. Όταν έχεις το χέρι στην τσέπη είναι και το οικονομικό θέμα. Αν μπαίναμε στους ομίλους με την Παρτιζάν θα παίρναμε 5 εκατομμύρια. Αν κοιτάμε πίσω, τελειώσαμε. Κοιτάμε μπροστά».

Για το Άρης-ΟΦΗ:

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Καμία. Ο ΟΦΗ έχει κάνει μεταγραφές. Εμείς θα πάμε για τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο».

Για το αν πιστεύει πως θα έρθει φέτος τίτλος στον Άρη:

«Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο κύπελλο. Πέρυσι χάθηκε αγωνιστικά στον Εργοτέλη. Φέτος είναι καλύτερα και πρέπει να δοθεί προσοχή. Εγώ θέλω τουλάχιστον τελικό. Ελπίζω και η διοίκηση να έχει αυτόν το στόχο».

Για τη θέση του τερματοφύλακα:

«Αν νομίζει η τεχνική ηγεσία ότι χρειαζόμαστε δεύτερο τερματοφύλακα, ας αποκτήσει. Δεν ξέρω γιατί έπεσε τόσο πολύ ο Κουέστα. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός για μία θέση».

To Top