ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: “Φορ που βάζει γκολ ο Μπαράλες, λείπει ο Μπερτόγλιο, ο Άρης μπορεί 2η θέση και κύπελλο”

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας ως τώρα και στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για την κατάσταση της ομάδας, το κακό τελευταίο διάστημα και το πιο είναι το πρόβλημα ανέφερε:

Αν το δούμε βαθμολογικά στο τέλος μπορεί να βγούμε δεύτεροι και να λέμε ότι δεν έγινε τίποτα. Αν το δούμε πρόσκαιρα πρέπει να πούμε ότι δεν είμαστε καλά. Αυτό που φαίνεται είναι ότι λείπει ο σέντερ φορ, μας λείπει ο Μπερτόγλιο και είναι πρόβλημα ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Ματέο. Αν είχε βάλει 3-4 γκολ τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Αν έπαιζε το μισό από όσο έπαιζε την πρώτη χρονιά θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Για το αν μία περίπτωση Μπαράλες είναι κατάλληλη για τον Άρη:

Ένας σέντερ φορ στυλ Μπαράλες που βάζει 9 γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης, με μία ομάδα σαν τον Άρη που έχει τόσες ευκαιρίες θα μπορούσε να βάλει 14 γκολ. Θα μπορεί από το «τίποτα» να κάνει ένα γκολ και να δίνει νίκες. Αυτήν την στιγμή θα ήμασταν δεύτεροι και όχι πολύ μακριά από τον Ολυμπιακό.

Για την συνέχεια:

Είναι μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ο Άρης έχει το κύπελλο στο οποίο πρέπει να πάρει μία νίκη που θα του δώσει προβάδισμα, αλλά και την νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αλλά οπωσδήποτε το κύπελλο, θα είναι μεγάλη αποτυχία αν φύγουμε από τον θεσμό.

Για την κριτική που γίνεται στον Άκη Μάντζιο:

Η κριτική είναι θεμιτή. Πρέπει και το καλό και το κακό αποτέλεσμα να το χρεώνεται ο προπονητής. Το θέμα είναι τον Μάιο να καταφέρουμε να είμαστε δεύτεροι και να μην κρίνουμε από 3-4 ματς. Και πρέπει να μην ξεχνάμε το κύπελλο. Λέμε κάθε χρόνο «το κύπελλο» επιτέλους πρέπει να πάμε τελικό και να το πάρουμε.

Για την απουσία του κόσμου:

Ούτε η ΑΕΚ ούτε ο Παναθηναϊκός δεν θα έφευγαν με την νίκη μέσα στο Χαριλάου εάν είχαμε κόσμο.

To Top