ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάκκος: “Φαβορί για την άνοδο Άρης, ΟΦΗ, Απόλλων”

Για το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Κάκκος του Πανσερραϊκού.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο “Μετρόπολις”:

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: “Για κάποιες ομάδες είναι καλό και άλλες είναι κακό. Ας ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπούμε σε μια σειρά. Είναι διαφορετικά να παίζεις φιλικό από το να παίζεις πρωτάθλημα. Γνωρίζετε τα προβλήματα τα οικονομικά του Πανσερραϊκού, πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και κάθε Κυριακή να κερδίζουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τα φαβορί και την προσπάθεια στις Σέρρες: “Φαβορί είναι ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης αλλά δεν έχουν σημασία μόνο τα χρήματα, μπορεί μια ομάδα που δεν έχει τόσα χρήματα να πάει πιο καλά από τις άλλες. Έχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα είμαστε. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε όλοι μιλάνε για τον Πανσερραϊκό, είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη φανέλα, πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο των Σερρών ότι μπορούμε. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος εδώ, διότι είναι μια δύσκολη ομάδα”.

To Top