Κάλας: “Μέχρι 300.000 δολάρια για φέτος, 500.000+500.000 δολάρια τα άλλα δυο χρόνια, δεν μπορώ τώρα να απαντήσω για το μετοχικό κεφάλαιο”

Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, ο Άλεξ Κάλας έδωσε το στίγμα του σε δυο επίπεδα. Στα χρήματα που θα βάλει στον σύλλογο και το τι θα κάνει με το μετοχικό κεφάλαιο.

Στο πρώτο αναφέρθηκε στο τι χρήματα σκοπεύει να βάλει στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως είπε θα βάλει για φέτος 300.000 δολάρια, και από 500.000 δολάρια. Αρχικά δημιουργήθηκε σύγχυση για το ποσό της πρώτης χρονιάς, αλλά μετά από την ακριβή απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης που έγινε ξεκαθαρίζεται ότι είναι “μέχρι 300.000 δολάρια”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Όπως δεσμεύτηκα και πριν από τρεις μήνες θα βοηθήσω  σε ότι χρειαστεί οικονομικά στην πορεία της φετινής χρονιάς. Με ένα πρόχειρο προϋπολογισμό υποθέτουμε σε ένα ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι 300.000 δολάρια για φέτος. Με τη νέα χρονιά ελπίζουμε να πάρουμε την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρίας ώστε με το καλό να μπορέσει να υπάρχει και ένα κέρδος. Είμαι διατεθειμένος να βάλω ακόμα μισό εκατομμύριο δολάρια για την επόμενη χρονιά. Και πιστεύω ότι την τρίτη χρονιά θα βάλω το αντίστοιχο ποσό, αλλά ίσως τότε όλα να είναι διαφορετικά».

Το άλλο είχε να κάνει με το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι της τάξης των 4.000.000-5.000.000 ευρώ (νούμερο που είναι ακόμη σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο προθέσεων, μια και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει) είπε: ” Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας απαντήσω. Μπορεί να έρθει κάποιος, π.χ. ο Αμπράμοβιτς και να θέλει να βάλει περισσότερα από εμένα”.

To Top