Κάλας: “Ξεκαθαρίζουν όλα σε 15-30 μέρες, ο Άρης θα βγει νικητής”

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τον Σταύρο Κοντονή, υφυπουργό αθλητισμού και τον Ιούλιο Συναδινό ΓΓΑ, στην Αθήνα, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Άρη Άλεξ Κάλας, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την πορεία των επαφών.

Χαμογελαστός τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα των επαφών. Το κεντρικό νόημα αυτών: “Ο υφυπουργός θέλει την εφαρμογή της νομιμότητας, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε 15-30 μέρες, ο Άρης θα βγει νικητής στην προσπάθεια αυτή”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλεξ Κάλας:

“Σε πρώτη φάση είχαμε μία ανάγκη για συναντηθούμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας να ξοδέψουμε χρόνο και σε δεύτερη φάση η Κυβέρνηση και το Υπουργείο να επιμείνουν στους κανόνες της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης στους νόμους”.

Για τις εντυπώσεις του από την συνάντηση: “Είχα πιθανότητα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου, ο κ. Κοντονής συναντήθηκε μαζί μας, ήταν πολύ προσιτός, ακριβοδίκαιος και είμαι χαρούμενος που τον γνωρίζω”.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη: “Ο κόσμος του Άρη κι εγώ είμαστε στην ίδια… βάρκα. Είναι μία κατάσταση αμοιβαίας νίκης και πρόκειται να κερδίσουμε! Το τι θα προκύψει, θα το ξέρουμε τις επόμενες 15-30, αλλά θα αναδειχθούμε νικητές!”.

To Top