Κάλας σε παίκτες: “Από την πλευρά μας κάναμε ότι έπρεπε – Κατά 99% θα ανέβουμε…”

Παρουσία του Άλεξ Κάλας η χθεσινή προπόνηση του Άρη με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να δίνει το παρών στο Νέο Ρύσιο, άρτι αφιχθείς από την Αθήνα όπου είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον, Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν αυτός που ανέλαβε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του Άρη για την πορεία των “ζυμώσεων” που γίνονται, ώστε η ομάδα να καταφέρει να προβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, έστω και μέσω μπαράζ.

Ο Άλεξ Κάλας εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αισιόδοξος για την προσπάθεια της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, τονίζοντας ότι “πήγαμε με τον αδερφό μου στην Αθήνα και από την πλευρά μας κάναμε ότι έπρεπε. Κατά 99% θα ανέβουμε αν τηρηθούν οι νόμοι που είναι υπέρ μας. Το 1% είναι αν δεν τηρηθούν οι νόμοι και γίνει κάποια παρανομία. Η συνάντηση με τον Υπουργό πήγε γενικά πολύ καλά, τα μηνύματα είναι θετικά”.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι: “Δεν θέλω να πω κάτι που θα σας στεναχωρήσει, αλλά το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα… χάλι. Το είδα με κάποιους φίλους μου που είχαν δει και παλαιότερα παιχνίδια και απορούσαν με την εικόνα αυτή…”.

To Top