Κάλβο: «Αγαπώ τους οπαδούς του Άρη» (video)

Ο Τόνι Κάλβο συνεχίζει την ταραχώδη καριέρα του στην Ανόρθωση. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Κυπριακής ομάδας μνημόνευσε τους φιλάθλους του Άρη, ομολογώντας ότι τους αγαπάει.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι: «Είναι η δεύτερη φορά που οι οπαδοί φωνάζουν το όνομα μου και νιώθω ότι είμαι γεμάτος και είναι καταπληκτικό. Μου αρέσουν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, όπως αγαπώ και τους οπαδούς του Άρη. Με αγαπούν πολύ και τους αγαπώ κι εγώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης και κάθε Κυριακή το βλέπω αυτό στο γήπεδο και για ένα ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ανόρθωση «δεύτερη μου οικογένεια» ενώ σχολίασε ακόμη: «Έπαιξα στη Βουλγαρία, στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο ίσως να είναι το δεύτερο πιο δυνατό στο οποίο αγωνίστηκα. Το Ελληνικό ήταν πολύ καλό αλλά τώρα έχουν πολλά προβλήματα. Οι ομάδες στην Κύπρο είναι πολύ σοβαρές, θέλουν να παίρνουν βαθμούς για να μην πέσουν στη β’ κατηγορία και νομίζω ότι είναι δυνατές. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και να κερδίσουν όλες τις μεγάλες ομάδες. Το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει μεγάλο ανταγωνισμό».

Στην ερώτηση: «Τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετώπισες ένα προσωπικό πρόβλημα και σκέφτηκες ακόμα και να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;» απάντησε: «Δεν είχα αυτοπεποίθηση, ήμουν μπλοκαρισμένος. Ο πατέρας μου με βοήθησε πάρα πολύ. Ο πρόεδρος μου είπε να πάω για 4-5 μέρες στην Ισπανία, όμως δεν ήθελα να πάω. Ήθελα να μείνω εδώ να χαλαρώσω και να σκεφτώ τον εαυτό μου. Όπως είπα ο πατέρας μου με βοήθησε, όπως επίσης και οι οπαδοί. Όταν με έβλεπαν στο δρόμο μου έλεγαν ότι είναι δίπλα μου, με στηρίζουν και να μην φύγω. Ήταν όλα μαζί, ο πατέρας μου, οι οπαδοί, οι συμπαίκτες μου. Με έπαιρναν τηλέφωνο για να μου συμπαρασταθούν, να με βοηθήσουν και αυτό μου άλλαξε τη γνώμη».

To Top