ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάλβο: “Θέλω να παίξω στο εξωτερικό”! Ο Άρης συνεχίζει το… ψάξιμο για το κέντρο της άμυνας

Μια από τις υποψήφιες περιπτώσεις για να καλυφθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τα κενά του Άρη αφορά τον Φρανσίνσκο Κάλβο για το κέντρο της άμυνας.

Όπως σημειώσαμε και χθες, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός από την Κόστα Ρίκα (1μ.80) είναι από τις επιλογές που προτάθηκαν, όμως οι κιτρινόμαυροι ψηλαφίζουν κι άλλους παίκτες για το κέντρο της άμυνας.

Ο Κάλβο έμεινε από τους Σικάγο Φάιερ και το MLS, παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι τον Αύγουστο, ενώ ήταν στην αποστολή για τελευταία φορά στις 28/10/21. Είναι διεθνής με την Κόστα Ρίκα με 67 συμμετοχές, ενώ έχει σημαντική παρουσία στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα τόσο με την Μινεσότα, όσο και τους Σικάγο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Σάπρισα της χώρας του και αγωνίστηκε μέχρι το 2017 σε ομάδες της χώρας του.

Είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι, αλλά όχι η μόνη, μια ο στόχος παραμένει να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης ένας κεντρικός αμυντικός που θα μπορέσει να ενσωματωθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει στο Gol Project. “Είμαι κοντά στο να γίνει κάτι πραγματικότητα και αυτό θα μπορούσε να ήταν στο εξωτερικό αν το επιτρέψει ο Θεός. Ακόμα δεν ξέρω πού, θα μπορούσε να είναι στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στη Νότια Αμερική, γιατί έχω κάποιες επιλογές.  Προς το παρόν θέλω να μείνω για αρκετά χρόνια παίζοντας στο εξωτερικό και να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο».

To Top