Κάλεσμα ανθρωπιάς του Χαριστέα για στήριξη στην “ΣΥΖΩΗ” (video)

Κάλεσμα ανθρωπιάς του Άγγελου Χαριστέα για στήριξη στην ΣΥΖΩΗ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΣΥΖΩΗ: “Η εκστρατεία «ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ για τα παιδιά της ΣΥΖΩΗΣ» ξεκίνησε για να μπορέσουν ΟΛΑ τα παιδιά με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες να έχουν πρόσβαση στην Εκπαίδευση. Άμεση, καθημερινή, απρόσκοπτη, όπως πρέπει να ισχύει για όλα τα παιδιά.

Αυτό θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν καταφέρουμε να προμηθευτούμε ένα μικρό λεωφορείο ειδικά διαμορφωμένο για μεταφορά ΑμεΑ, ώστε να μετακινεί τα παιδιά της «Συζωής» από και προς το Κέντρο Εκπαίδευσής τους.

Η ανάγκη αυτή των παιδιών, μας ώθησε να απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα βοήθειας με κάθε μέσο. Ο αρχικός στόχος που ήταν η συγκέντρωση 40.000€ για την αγορά ενός έτοιμου μεταχειρισμένου οχήματος που πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές, στην αρχή έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Όμως η άμεση ανταπόκριση συνανθρώπων μας από πολλούς και διαφορετικούς χώρους έδειξε πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο.

Ο συνδυασμός της δικής τους ενθάρρυνσης με τη δική μας ανάγκη, οδήγησαν στη συνέχιση της εκστρατείας μας για την αγορά του οχήματος της «Συζωής» μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2021.

Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2020, βρισκόμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην υλοποίηση του στόχου μας, από τον οποίο μας χωρίζουν 15.000 ευρώ.

Ελάτε μαζί μας να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα”!

Ο Χαριστέας προτρέπει χαρακτηριστικά από την πλευρά του:

Καταλήγοντας η ΣΥΖΩΗ αναφέρει: “Βοηθήστε να συγκεντρώσουμε το υπόλοιπο ποσό των 15.000 ευρώ μέχρι την 1η Ιανουαρίου, ώστε από την αμέσως επόμενη μέρα όλα τα παιδιά της «Συζωής» να έχουν πρόσβαση στην Εκπαίδευση.

Πώς μπορείτε να στηρίξετε

  • Πραγματοποιώντας μία δωρεά από σήμερα έως και την 1η Ιανουαρίου 2021
  • Ενημερώνοντας για την εκστρατεία «ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ για τα παιδιά της ΣΥΖΩΗΣ» και προτρέποντας τους δικούς σας ανθρώπους να τη στηρίξουν με τις ενέργειές τους δηλώνοντας «Συνδράμω κι εγώ».
  • Κοινοποιώντας την ενέργεια μέσα από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελάτε να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας”!

 

To Top