Κάλεσμα Ευθυμιάδη για μαζική συμμετοχή: «Σήμερα να γίνουμε μια γροθιά!»

Η σημερινή είναι ημέρα ευθύνης για τους φιλάθλους του Άρη, που πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κοινωνίας Μελών Άρη, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΚΜΑ, Κώστας Ευθυμιάδης.

Ο επικεφαλής της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», τονίζοντας αρχικά: «Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει κανονικά η ροή είναι ικανοποιητική και πιστεύω ότι θα αυξηθεί μετά το κλείσιμο των καταστημάτων. Πιστεύω ότι θα έρθουν 1.000 άτομα. Το ζήτημα είναι να κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθουν όσοι μπορούν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια γιατί κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα. Πρέπει να δώσουν όλοι το παρών και να συστρατευθούν. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι πως όταν έχω κάτι να πω θα το κάνω. Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούν όλοι οι Αρειανοί. Να γίνουμε μία γροθιά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα».

Επί της διαδικασίας και των εκλογικών καταλόγων σημείωσε: «Στις τελευταίες εκλογές είχαν ψηφίσει πάνω από 1.000 άτομα. Οι κατάλογοι κλείσανε την Παρασκευή. Οι εγγεγραμμένοι είναι παραπάνω από 2.400. Πρέπει να γίνει συνείδηση του καθενός ότι μπορούν να επιλέξουν τα άτομα που θα πάνε το ‘καράβι’ μπροστά. Δε μπορεί αυτός ο σύλλογος να κατεβάζει τόσες χιλιάδες στην Αθήνα και να μην υπάρχει η ανάλογη συμμετοχή. Καλώ όλο τον κόσμο να προσέλθει χωρίς προσωπικά μίση καθώς δεν υπάρχει πολυτέλεια να απουσιάσει κανείς μας».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Ευθυμιάδης υπογράμισε: «Το διακύβευμα είναι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και όταν πρωτοεμφανίζεται κάτι καινούργιο όπως η ΚΜΑ χωράει βελτιώσεις και πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που μπορούν να αλλάξουν πράγματα. Με την ψήφο τους επιλέγουν τα άτομα που πιστεύουν.
Την ενότητα τη θεωρώ δεδομένη, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απουσιάζει. Όσο μεγαλύτερη προσέλευση τόσο μεγαλύτερη νομιμοποίηση των εκλεγμένων μελών της διοίκησης. Από εδώ και πέρα πρέπει να είναι όλοι παρόντες με καθημερινή δράση για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

To Top