Κάλεσμα Κουτσιανικούλη για γεμάτο γήπεδο με Άρη

Κάλεσμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη για γεμάτο γήπεδο με Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άνοδο στην Σούπερ λίγκας.

Αναλυτικά:

-Ο ΟΦΗ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Άρη, στο +10 πλέον από την Παναχαϊκή και ο στόχος της ανόδου δείχνει πολύ κοντά…

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ κοντά να πετύχουμε το στόχο που βάλαμε το καλοκαίρι, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή είμαστε κοντά, έχουμε ένα σερί αγώνων ντέρμπι. Έχουμε ένα πολύ καλό προβάδισμα από την 3η ομάδα, που μας κυνηγούσε σε όλο το πρωτάθλημα, είτε είμαστε εμείς από κάτω. Με την ψυχολογία που έχουμε αυτή τη στιγμή, θα τα καταφέρουμε, αν όχι εύκολα, θα τα καταφέρουμε καλά».

-Σάββατο (31/3) και Τετάρτη (4/4), ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με Παναχαϊκή και Άρη. Θεωρείς ότι τα ματς αυτά μπορεί να «κλειδώσουν» το στόχο;

«Θα τον κλειδώσουν αν είναι θετικά προς εμάς τα αποτελέσματα. Αν ξεκινήσουμε από το Σάββατο κιόλας με νίκη, νομίζω ότι για εμάς στο θέμα αυτό θα είναι πιο εύκολο, να πούμε ότι κλείδωσε η άνοδος. Μετά έχουμε το ματς της Τετάρτης, που πάμε σε άλλο κομμάτι. Παίζουμε ένα ντέρμπι, που είναι οι δύο πρώτες ομάδες της Football League, και εννοείται θέλουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο να πάρουμε και τη νίκη».

-Την φετινή χρονιά υπήρχαν δυσκολίες, βιώσατε οι παίκτες κάποιες καταστάσεις, όμως η αγωνιστική παρουσία έμεινε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό το δείχνουν και οι 10 συνεχόμενες νίκες…

«Πράγματι τα Χριστούγεννα φτάσαμε στο μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε παίκτες να φεύγουν καθημερινά. Νομίζω ότι το κλειδί εκείνη την περίοδο, ήταν ότι είχαμε απανωτά παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Δεν μας άφησε να μπούμε σε διαδικασίες και να σκεφτόμαστε τι γίνεται στο εξωαγωνιστικό. Ξεκινήσαμε με το ματς απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, το 3-0 εδώ μέσα, που ήμασταν ήδη 12-13 άτομα ετοιμοπόλεμοι. Αυτό ήταν το ξεκίνημα για ότι κάναμε μέχρι σήμερα».

-Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, τα στελέχη της ομάδας, έχετε πει πολλές φορές όσο κι αν ακούγεται κλισέ, ότι είστε μια οικογένεια. Αυτό σας κράτησε;

«Μόνο αυτό μας κράτησε. Το οικογενειακό κλίμα που είχαμε και μεταξύ μας τα παιδιά, αλλά και το τεχνικό τιμ, που είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Ήταν όλο το κλειδί της επιτυχίας. Βλέπουμε και σε κάθε αγώνα, ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα».

-Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου. Κάποια στιγμή ήταν κάτι περισσότερο από προπονητής;

«Δεν ήταν, είναι ακόμη κάτι περισσότερο από προπονητής. Ασχολείται με όλα τα κομμάτια. Είναι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε και μιλάμε μαζί του καθημερινά. Είναι άνθρωπος, ο οποίος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχει αγωνιστεί και ξέρει τη θέση μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για ένα προπονητή, να ξέρει και να μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή».

-Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα, όταν έρθει με το καλό, τι σηματοδοτεί για σένα;

«Για μένα είναι μια νέα πρόκληση για τον εαυτό μου. Εννοείται ότι θα είναι κάτι σπουδαίο για τον ΟΦΗ, γιατί μετά από τρία χρόνια, που αγωνίστηκε στη Γ’ και στη Β’ Εθνική, έλειπε από την πρώτη κατηγορία. Φαίνεται κιόλας. Είναι μια ομάδα που ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες, σε θέμα πληρότητας στο γήπεδο, σε κόσμο, έχει τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα και ελπίζω η άνοδος να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

To Top