ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάλεσμα Νταλό: “Περιμένουμε τους φιλάθλους του Άρη να φωνάξουν για μας”

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (22/09, 19:00) την Διναμό Τιφλίδας στο δεύτερο παιχνίδι, για τον Α’ Προκριματικού γύρου του Basketball Champions League και ο Μπορίς Νταλό στέλνει το δικό του μήνυμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως είναι γνωστό οι «κίτρινοι» που επικράτησαν στην πρώτη αναμέτρηση στη Γεωργία με 90-64, θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο στον Β’ Προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μιλώντας στο σάιτ της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ο Νταλό επεσήμανε: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δυσκολίες. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι, να διατηρήσουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε στον χθεσινό (20/09) αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά το πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο και νομίζω ότι το κάναμε αρκετά καλά”.

Ο Γάλλος γκαρντ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να έρθει αύριο (22/09) στο «Nick Galis Hall» και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου: «Ο Άρης έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων και τους περιμένουμε αύριο (21/09) να φωνάξουν για μας και να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στη νίκη».

To Top