ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάλεσμα Προμηθέα στον κόσμο: “Καλούμε όλη τη φίλαθλη Πάτρα, σπουδαία ομάδα ο Άρης”

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου («Τόφαλος», 4.30μ.μ.) με αντίπαλο τον Άρη για την 7η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League έδωσαν σήμερα οι άνθρωποι του Προμηθέα στα γραφεία της πατρινής ΚΑΕ.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Τάσος Χρυσανθόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς και ο φόργουορντ, Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του Τάσου Χρυσανθόπουλου, αντιπροέδρου της ΚΑΕ:

«Καλούμε όλη την φίλαθλη Πάτρα στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Τόφαλος» στις 4.30μ.μ. Ο Άρης είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ, η οποία έχει γράψει τη δική της σημαντική ιστορία. Τον σεβόμαστε και πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και για τον Προμηθέα και για το μπάσκετ της Πάτρας γενικά. Προσωπικά θεωρώ ότι στο «Τόφαλος» θα έχει περισσότερο κόσμο από ό,τι είχε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια μας με Φάρο Λάρισας και Κύμη, οπότε καλό είναι οι φίλαθλοι να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 45΄ πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Τέλος, συγχαίρουμε σαν διοίκηση του Προμηθέα την Εθνική μας ομάδα για τις δυο νίκες που πέτυχε στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019 και αισθανόμαστε υπερήφανοι για το ότι στην προσπάθεια συμμετείχαν και τρία δικά μας μέλη, οι Νίκος Γκίκας και Χρήστος Σαλούστρος από πλευράς παικτών και ο Γιάννης Ελευθεριάδης ως μέλος του τεχνικού επιτελείου».

To Top