Κάλεσμα Ρονάλντο για «αποχαιρετισμό» σε πρώην συμπαίκτες του στην Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την Sun, έχει καλέσει τέσσερις πρώην συμπαίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να τους αποχαιρετήσει «σωστά».
Η αποχώρηση του Ρονάλντο συνέβη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ενώ βρισκόταν στο Κατάρ με την Εθνική Πορτογαλίας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ότι δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους κοντινούς του φίλους στην ομάδα.

Μετά από την συνθήκη που προέκυψε, ο Πορτογάλος αποφάσισε να καλέσει τους κοντινότερούς του φίλους για διακοπές στη νέα του βίλα στη Λισαβόνα ή να τον επισκεφθούν στη Σαουδική Αραβία αν το επιθυμούν και είναι εφικτό λόγω προγράμματος.

Άνθρωπος εντός της Γιουνάιτεντ, αναφέρει πως: «Υπάρχουν λίγα άτομα τα οποία δεν έχουν χάσει τον σεβασμό τους για τον Ρόνυ και στεναχωρέθηκαν καθώς δεν έιχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν. Αποχώρησε από τη συνομιλία της ομάδας αλλά υποσχέθηκε να κρατήσει επαφές με κάποιους ώστε να τους καλέσει το καλοκαίρι στη Λισσαβόνα η στην Σαουδική Αραβία σε κάποιον αγώνα του».

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο Κασεμίρο, ο Ραφαέλ Βαράν και ο Μπρούνο Φερνάντες είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φίλοι – καλεσμένοι του.

To Top