Κάλεσμα στον κόσμο για το αυριανό ματς – Βραβεύεται ο Κυριακίδης

Την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τις εμφανίσεις των παικτών του Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς επίσης και την υπερπροσπάθεια που έκαναν στην αναμέτρηση με τον Εθνικό την Τρίτη για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα ηττήθηκε με το έτσι θέλω, θα έχουν αύριο (08/02, 20.30) οι φίλαθλοι της ομάδας.

Με γενική είσοδο πέντε ευρώ και χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις από άλλα τμήματα του συλλόγου, ο κόσμος του ΑΡΗ αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στις κερκίδες της Μίκρας. «Με τον κόσμο στο πλάι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, όπου και να παίζουμε απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Φίνος.

Τα φώτα στον Κυριακίδη

Αύριο (08/02) πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γιάννης Κυριακίδης θα παραλάβει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς ήταν αυτός που είχε οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη κόντρα στη Λαμία.

Τη Δευτέρα το Τ.Α.Π. κόβει πίτα

 Τη Δευτέρα (10-02), στις δύο το μεσημέρι, το τμήμα πετοσφαίρισης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με… έπαθλο για τον τυχερό μία λίρα.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top