Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Άρη

Έκκληση στους φίλους του Ηλυσιακού να στηρίξουν την ομάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης (06/02) με τον Άρη και να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη, έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Παντελής Γαμπιεράκης.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έχει ξεκινήσει ήδη από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη (6/2) πριν την έναρξη του αγώνα με τους κίτρινους, σε ειδικό χώρο που θα υπάρχει στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης έχει αναλάβει προσωπικά την επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους οργανωμένους οπαδούς του Ηλυσιακού, για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Ιλισιώτες θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Άρη και θα φέρουν, ο καθένας από το υστέρημα του, ότι χρειάζονται τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου». Δηλαδή τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από αυτά που χρειάζονται τα παιδιά όλου του κόσμου. Πέραν τούτου, μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια της να παραμείνει στην Α1 και η αναμέτρηση με τον Άρη είναι πολύ-πολύ σημαντική. Κι εγώ και οι προπονητές αλλά κυρίως οι παίκτες μας θέλουν να δουν το γήπεδο γεμάτο», ήταν τα λόγια του.

To Top