Κάλεσμα στον κόσμο και υπόσχεση… μάχης! (photos)

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς έγινε για το τμήμα βόλεϊ των κίτρινων. Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και φυσικά πίστη για μια χρονιά επιτυχιών. Παράλληλα, έστειλε κάλεσμα στον κόσμο, δίνοντας την υπόσχεση ότι και φέτος το βόλεϊ του Άρη θα είναι σε θέση μάχης.

Όπως σημειώσαμε και χθες στην αίθουσα τροπαίων του Ερασιτέχνη έγινε μια πρώτη γνωριμία μεταξύ παλιών και νέων βολεϊμπολιστών στους οποίους μίλησε ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος.

Στους παίκτες μίλησε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς στο κλειστό γήπεδο κάτω από την θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης…

Ήταν η πρώτη προπόνηση, ο πρώτος… ιδρώτας της νέας περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά για τη νέα χρονιά: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση του Άρη, ώστε να κρατηθεί ο επιτυχημένος κορμός της προηγούμενης χρονιάς και είναι πολύ θετικό αυτό. Εύχομαι να υπάρχει υγεία στην ομάδα για τη φετινή χρονιά και ο κόσμος του Άρη να είναι στο πλευρό μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς έδωσαν το παρών οι Δημήτρης Ριζόπουλος, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, Αινείας Τζελάτης, Χρήστος Κιόσης, Γιάννης Χαριτωνίδης, Θοδωρής Μποζίδης, Κώστας Γκιρτζίκης, Δημήτρης Ωρολογάς, Ανδρόνικος Βανδώρος, Πέτρος Κυπριανός, Βασίλης Καρασαρλίδης και Κυριάκος Τσομπάνογλου, Κουτσονίκας Βαγγέλης και Μέλκας Χρήστος.

Οι κίτρινοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην αίθουσα των τροπαίων του Α.Σ. παρουσία του προέδρου, Νίκου Παπαδοπούλου, του αντιπροέδρου, Κώστα Ευθυμιάδη, του μέλους της Διοίκησης, Μούμπαρη Γεώργιου και του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Γιάτση και του βοηθού του, Βαμβάκη Αναστάσιου και του γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Ιωαννίδη.

Αυτή την εβδομάδα οι κίτρινοι θα προπονούνται στο Κλεάνθης Βικελίδης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο και βάρη, ενώ το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

 

To Top