ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάλεσμα… ΣΥΖΩΗΣ από τον Πρίφτη: “Τρέχουμε όλοι στον ΣΥΖΑΘΛΟ” (video)

Για μια ακόμη φορά ο Άρης, τα στελέχη του, δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ο προπονητής του Αυτοκράτορα Δημήτρης Πρίφτης, όντας ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά θέματα συμμετέχει στο γενικό προσκλητήριο για έναν αγώνα… ζωής!

Η «ΣΥΖΩΗ»  διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη τον «2ο ΣΥΖΑΘΛΟ 2016», ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές 27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πανέμορφο δάσος του σέιχ σου στη Θεσσαλονίκη. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου.

Σε αυτό το προσκλητήριο συμμετέχουν προσωπικότητες από τον αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και ο Πρίφτης με χαρά φώναξε “παρών”!

Στη “ΣΥΖΩΗ” συμμετέχουν γονείς και φίλοι παιδιών με διαταραχές όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.ά.)
Τον Οκτώβριο του 2007 δημιούργησαν τον Σύλλογο με το όνομα «Αμυμώνη – Σύλλογος Θεσσαλονίκης» για να προσφέρουν στα παιδιά όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Σύλλογος άλλαξε όνομα σε «ΣΥΖΩΗ» και συνεχίζει την πορεία του δυναμικά.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το σάιτ του συλλόγου ΕΔΩ

Δείτε εδώ το κάλεσμα του προπονητή του Άρη:

To Top