Κάλεσμα της ΚΑΕ στον κόσμο: “Πιο απαραίτητη από ποτέ η συσπείρωση”

Με κάλεσμα για συσπείρωση γύρω από την ομάδα η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη (17/3) θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανιώνιο, το Σάββατο 21/3 (5μ.μ.) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του και μετά απ’ όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο (14/3) στο «Βενετόκλειο» κόντρα στον Κολοσσό H Hotels, η ανάγκη για συσπείρωση γύρω από την ομάδα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Η Άρης Κ.Α.Ε. ξεκαθάρισε ότι δε θα αφήσει κανέναν να στερήσει από την ομάδα αυτό που δικαιούται μέσα στο παρκέ και η μαζική παρουσία του κόσμου στο «Nick Galis Hall» μόνο αρωγός μπορεί να είναι σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Οι παίκτες της ομάδας μας δίνουν και θα δίνουν το 100% στο γήπεδο και έχοντας «μαζί τους» το 100% που μπορεί να δώσει ο κόσμος, η προσπάθεια για την επιτυχία και την αποφυγή κάθε είδους… τρικλοποδιάς έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει εις πέρας. Το γεμάτο, μέχρι τέλους, «Nick Galis Hall», με έντονη πλην κόσμια στήριξη, μπορεί να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση…

Η γενική είσοδος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήριο (10 ευρώ) στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, δείχνοντας το απόκομμα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην τιμή των 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από αύριο Τρίτη (17/3) έως την Παρασκευή (20/3) τις ώρες 9π.μ. – 5μ.μ. και το Σάββατο 21/3 από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου”.

To Top