Κάλεσμα του Κερούς στον κόσμο με σύνθημα: Vamos Aris!

Ο Σέρτζιο Κερούς περιμένει μια μάχη αύριο στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Άρης θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που παίζει διαφορετικό μπάσκετ από τις υπόλοιπες στην Α1. Γι’ αυτό ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Αλεξάνδρειο και να στηρίξει την προσπάθεια για την πέμπτη σερί νίκη!

Ο Αμερικανός με γερμανικό διαβατήριο φόργουορντ υπογράμμισε στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ πως “είναι ένας σημαντικός αγώνας. Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και για να βρεθούμε σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, ενόψει των πλέι οφς θα μας βοηθήσει πολύ άμα κερδίσουμε το Ρέθυμνο. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων μας. Πιστεύω ότι αν στηριχτούμε στις αμυντικές μας αρχές και εφαρμόσουμε το πλάνο του κόουτς, τότε θα πάρουμε τη νίκη”.

Πρόσθεσε πως “το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά το transition game, ότι εκτελεί πολλά τρίποντα και ότι διαθέτει έναν πολύ καλό παίκτη όπως είναι ο Κρίστμας. Θα είναι λοιπόν ένας αγώνας που τα πάντα μπορούν να συμβούν, μια που η αντίπαλη ομάδα είναι από εκείνες που δύσκολα τα παρατάνε. Θα είναι μια «μάχη» στην οποία θα κερδίσει εκείνη η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. Vamos Aris”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top