Κάλεσμα του Κολοσσού ενόψει Άρη

Έκκληση στο κοινό της Ρόδου να στηρίξει την προσπάθεια του Κολοσσού στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη απηύθυνε η ροδίτικη ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας της Ρόδου αναφέρει: “Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 19:00) θα τεθούν στη διάθεσή των φιλάθλων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα το εκδοτήριο που βρίσκεται στο «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει το Σάββατο (19:00) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Άρη και αύριο η «θαλασσί» οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να περάσει μία ξεχωριστή μέρα. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου προσκάλεσε τα μέλη της διοίκησης, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και το stuff της ομάδας μας στο ξενοδοχείο του Lindos Princess, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αγάπη και στήριξη του στη φετινή προσπάθεια. Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε για την ομάδα μας και αύριο η «θαλασσί» οικογένεια θα διανυκτερεύσει στο Lindos Princess, αποδεικνύοντας αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «η ισχύς εν τη ενώσει». Έτσι αμέσως μετά το τέλος της αυριανής πρωϊνής προπόνησης, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας θα μεταβούν στη Νότια Ρόδου, προσκεκλημένοι του αντιπροέδρου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Βασίλης Φραγκιάς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στον Άρη.

To Top