Κάλεσμα του ΟΦΗ στον κόσμο ενόψει Άρη, αλλά και… συστάσεις

Σε ρυθμό Άρη κινείται ο ΟΦΗ και περιμένει ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης. Η ομάδα του Ηρακλείου απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς, όχι μόνο να δώσουν δυναμικό «παρών», αλλά να την προστατεύσουν και να αποτρέψουν οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να βλάψει.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά:

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Την Μεγάλη Τετάρτη (4/4, 3μμ) το γήπεδο μας, θα έχει ξανά άρωμα Σούπερ Λιγκ! ΟΦΗ-Αρης, σε ένα μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, οι οποίες συγκυριακά και μόνο, βρίσκονται στη Football league και όλοι γνωρίζουν, πόσο ανάγκη τις έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο του ΟΦΗ, να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που μας έχει συνηθίσει, στη φετινή χρονιά. Μια ατμόσφαιρα ΙΔΑΝΙΚΗ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ όπως ΜΟΝΟ το Γεντί Κουλέ, μπορεί να προσφέρει. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο, με δυνατή φωνή, για να αποθεώσουμε ξανά αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, τον προπονητή και τους παίκτες μας, γι’ αυτό που έχουν καταφέρει. Θέλουμε ένα γήπεδο, με παλμό και δυνατή κερκίδα.

Προσοχή όμως: Nα προστατέψουμε ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ αυτό που έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά. Να προστατέψουμε το ΣΠΙΤΙ μας και την ΟΜΑΔΑ μας. Να είμαστε έτοιμοι, ανα πάσα στιγμή, να αποτρέψουμε οποιαδήποτε ενέργεια, μπορεί να βλάψει τον ΟΦΗ μας. Και να πανηγυρίσουμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ μεγάλη νίκη, που θα μας φέρει ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο στόχο μας.

Εφτασε η ώρα της επιστρΟΦΗς!».

To Top