ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάλεσμα του Super 3: “Όλοι στο γήπεδο, όλοι δίπλα στον θεό του πολέμου”

Κάλεσμα του Super 3ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό με μήνυμα: “Όλοι στο γήπεδο, όλοι δίπλα στον θεό του πολέμου”.

Αναλυτικά:

“Τρεις αγώνες εντός έδρας απομένουν για το πέρας της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ο λαός της ομάδας απέδειξε για ακόμη μία χρονία περίτρανα ότι στηρίζει και στέκεται δίπλα της, παρά τις τρικυμίες που προέκυψαν κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν. Η εικόνα που έχουμε εμείς για τον ΑΡΗ μας είναι η θέση του πρώτου και με τίποτα λιγότερο δεν συμβιβαζόμαστε. Παρόλα αυτά, δεν είμαστε λαός που παρατά την ομάδα στα δύσκολα. Πάντα δίπλα στο Θεό, πάντα πιο ενωμένοι από ποτέ.

Tην Τετάρτη στις 19:00 η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ αντιμετωπίζει το γαύρο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο και την ΘΥΡΑ 3. Εισιτήρια σήμερα μετά τις 19:30 ή αύριο πριν τον αγώνα στον Κεντρικό SUPER 3.

Απο ΑΥΡΙΟ ξεκινά η διάθεση των νέων προϊόντων του συνδέσμου ( επετειακά μπλουζάκια, μπλουζάκι ACAB, κασκόλ, κούπα, μπρελόκ, αμάνικο, φόρμα, αναπτήρες και άλλα). Προκειμένου να τα προμηθευτείτε μπορείτε είτε να μεταβείτε στον Κεντρικό σύνδεσμο, είτε με παραγγελία για ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/super3official/posts/pfbid02e8sXf1GghCFSu74FTp5Yye5BqEDXboarvYhBim2vNtRGziQskq843hsT6iT5wbKUl

Για όσα αδέρφια έχουν στείλει ήδη μήνυμα για παραγγελίες, έχουν δρομολογηθεί και οι αποστολές θα ξεκινήσουν μετά την Πρωτομαγιά.

Λίωστε τους γαύρους! Όλοι γήπεδο!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”.

To Top