ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάλεσμα των Ιερολοχιτών για τον “τελικό” του ανδρικού βόλεϊ: «Όλοι αύριο όλοι Μίκρα…»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη απηυθύναν σήμερα οι «Ιερολοχίτες» με αφορμή το αυριανό κρίσιμο ματς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη με τον Παναθηναϊκό στις 18:00 στη Μίκρα, όπου οι «κίτρινοι» παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Αύριο το απόγευμα στις 18:00, έχει οριστεί να γίνει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ, με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, να δίνει αγώνα ζωής και θανάτου, με μια από τις πλέον σιχαμερές, αντιπαθητικές και διαχρονικά συστημικές ομάδες της Ελλάδας: το βαζελάκο….

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι υψίστης σημασίας, καθώς το αποτέλεσμα του, θα καθορίσει την είσοδο ή μη, της ομάδας στα πλέι αουτ της διοργάνωσης, και κατά συνέπεια, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για διεκδίκηση της παραμονής του ΑΡΗ μας, στην πρώτη κατηγορία …!!!!

Αν και μας είναι δυσάρεστο το να συζητάμε, για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην κατηγορία, εύκολα καταλαβαίνει κανείς, πως στο αυριανό παιχνίδι παίζονται τόσο το γόητρο και η περηφάνια της ομάδας και ολόκληρου του συλλόγου, και κατ’επέκταση των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών, που καθημερινά ζουν και αναπνέουν για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ…!!!

Τα πολλά λόγια είναι ομως περιττά… Είναι επιτακτική ανάγκη και το επιβάλλει η ιστορία του συλλόγου, στο κλειστό της Μίκρας αύριο να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο !!!! Είναι υποχρέωση όλων μας, να βρεθούμε κοντά στην ομαδα και να στηρίξουμε αυτή την ύστατη προσπάθεια με κάθε τροπο και όλες μας τις δυνάμεις..!!! Ο στόχος θα επιτευχθεί…!!! Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Όλοι αύριο στη Μίκρα… Βαζελάκο έχεις ήδη χάσει…!!!».

To Top