ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάμινγκς: “Έχω βιώσει την πίεση, έχω μάθει από αυτή! Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι!” (video)

Προσωπικό κίνητρο, σκληρή δουλειά, μαθημένος στην πίεση επειδή έπαιξε μπάσκετ σε μια από τις πιο μπασκετικές πολιτείες στην Αμερική και έτοιμος να οδηγήσει τον Άρη την προσεχή χρονιά. Αυτός είναι ο Γουίλ Κάμινγκς, όπως παρουσιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Σχολίασε αρχικά πως “είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια νέα εμπειρία, έπαιξα σχεδόν όλη τη χρονιά στην Αμερική πέρσι. Θα είναι η πρώτη πραγματική εμπειρία μου εκτός Αμερικής και το ότι ήρθα στην Ελλάδα ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, να είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη, ξέρω την ομάδα και τους οπαδούς της, πόσο ενεργητικοί είναι και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε την δουλειά”.

Εξηγώντας τι σημαίνει το μότο του self motivated grind τόνισε πως “είναι μια αφιέρωση στο προσωπικό κίνητρο που βγάζει ο καθένας από μέσα του, την σκληρή δουλειά που κάνει ο καθένας. Και εσείς είστε εδώ σήμερα από ένα προσωπικό κίνητρο. Αυτό αντιπροσωπεύει αυτό το μότο”.

Για την πίεση που μπορεί να έχει η ομάδα φέτος με αυξημένες απαιτήσεις σχολίασε πως “έρχομαι από το Τεμπλ που είναι στην Φιλαδέλφια και εκεί υπάρχει μεγάλη πίεση, γιατί η Πενσυλβάνια είναι μια μπασκετική πολιτεία. Έχω βιώσει την πίεση, έχω μάθει και δεν πιστεύω ότι θα με επηρεάσει. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, ξέρω πώς μπορώ να δώσω κίνητρο στην ομάδα μου και ξέρω πως πρέπει να είμαι για να κερδίσουμε όλοι μαζί, αγώνες και τίτλους. Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι και ποιες είναι οι απαιτήσεις”.

Για το αν τον βοήθησε η περσινή εμπειρία του στο Τρέντο είπε ότι “σίγουρα θα με βοηθήσει, γιατί έμαθα την διαφορά στους κανονισμούς, στις διαφορετικές μπάλες. Ήμουν κάποιες βδομάδες στην Ιταλία και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα. Μπορώ να διαχειριστώ και την πίεση που υπήρχε και πέρσι εκεί, γρήγορα θα προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον”.

Για τον ρόλο του είπε ότι “θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Μπορώ να οργανώσω, να παίξω άμυνα, να βάλω τη μπάλα στο καλάθι, είμαι εδώ για να παράγουμε νίκες. Εξαρτάται τι θα χρειαστεί η ομάδα από μένα και τι θα μου ζητήσει ο προπονητής”.

Για την κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Πρίφτη και από που πήρε πληροφορίες για τον Άρη δήλωσε πως “μου εξήγησε τι προπονητής είναι, ποιο είναι το περιβάλλον της ομάδας και μου άρεσε η συζήτηση που είχαμε πριν υπογράψω. Είναι εξαιρετικός προπονητής, παρακινεί τους παίκτες, μου εξήγησε τι περιμένει από μένα. Θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Μίλησα και με τον Τζαμέλ Χάγκινς, μου είπε τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του Άρη και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του εξ Αμερικής στον Άρη από τους οποίους γνωρίζει μόνο τον Μαρμπλ: “Ξέρω τον Ντέβιν Μαρμπλ, γιατί παίξαμε πέρσι αντίπαλοι σε φιλικό παιχνίδι με τους Μάτζικ όταν εγώ ήμουν στους Ρόκετς. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά σαν παίκτη. Για τους άλλους δεν έχω εικόνα”.

To Top