ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάμινγκς: “Κάναμε λάθη, η εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο μας χάρισε τη νίκη”

Ο Ουίλ Κάμινγκς στάθηκε παράλληλα στα πολλά λάθη της ομάδας, που ήταν και το μελανό της σημείο, παρά τη νίκη, αλλά δεν παραγνώρισε τη σημασία της εμφάνισης στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Απλώς παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλό μας όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εμφάνισή μας στην δεύτερη περίοδο ήταν αυτή που μας χάρισε τη νίκη».
Για την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα, μετά το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν είπε: «Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. σήμερα κάναμε 24 λάθη, δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι και κατά την διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι. Να έχουμε πιο ξεκάθαρη σκέψη».Για το αν ήταν εύκολο το παιχνίδι ή αν ο Αρης το έκανε να φαίνεται εύκολο τόνισε: «Δεν μπορώ ν’ απαντήσω σε αυτό. Εμείς απλά προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό αυτό και βάλαμε κάποια και τα σουτ. Όταν είσαι εύστοχος το έργο σου γίνεται πιο εύκολο».

Σχετικά με το αν είχε άγχος πριν το ματς: «Πάντα νιώθεις λίγο περίεργα, γιατί το αποτέλεσμα σ’ ένα επίσημο παιχνίδι μετράει. Εγώ ήθελα απλά να παίξω όσο το δυνατόν πιο σκληρά και να κάνω αυτό που μου αναλογεί».

Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα: «Σαν ανταγωνιστική ομάδα που είμαστε θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να μειώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε όσο πιο σκληροί γίνεται».

To Top