ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάμινγκς: “Οι συμπαίκτες μου έκαναν όλη τη δουλειά πριν από μένα…”

Ο Άρης πέτυχε προχθές την πιο σπουδαία φετινή νίκη του, η οποία συνοδεύτηκε και από την πιο σοβαρή εμφάνισή του. Για πρώτη φορά ο Άρης λειτούργησε σαν ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, είχε περισσότερους από 1-2 παίκτες που βγήκαν μπροστά και έδειξε χαρακτήρα σε όλα τα κρίσιμα σημεία. Μεταξύ αυτών και ο Γουίλ Κάμινγκς.

Ο άφαντος για 30 λεπτά Κάμινγκς, εμφανίστηκε την πιο κρίσιμη ώρα και πήρε τον Άρη στις πλάτες του με 14 πόντους από το σημείο που η Μπάνβιτ ξέφυγε με 60-67. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ σχολίασε πως “ουσιαστικά ήμουν εκτός για τρεις περιόδους. Μπήκα στην τελευταία και ήμουν πιο «φρέσκος» από τους υπόλοιπους που ήταν πιο κουρασμένοι. Μπήκα μέσα, προσπάθησα να παίξω επιθετικά και να σκοράρω. Όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έπαιξαν σκληρά. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, μια παίρναμε εμείς το προβάδισμα μια ο αντίπαλος. Οι συμπαίκτες μου έκαναν όλη την δουλειά πριν από μένα, για να μπω εγώ στο τέλος και να πάρουμε τη νίκη”.

Για τα δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες σχολίασε πως “για μένα δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχω συνηθίζει να παίζω συνεχόμενα παιχνίδια. Στην D-League παίζαμε την μία μέρα στην μία πόλη, την άλλη σε διαφορετική. Είναι εύκολο για μένα να παίζω διαδοχικά παιχνίδια”.

Για την σημασία της προχθεσινής νίκης υποστήριξε ότι “σίγουρα μας βοηθάει. Ήταν μία δύσκολη νίκη κάτω υπό πίεση. Ξέρω πως στον κόσμο αρέσουν οι νίκες με 20 και 30 πόντους, αλλά δεν γίνεται να πετυχαίνουμε συνέχεια τέτοιες. Αυτή η νίκη μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα. Το να παίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα είναι ωραίο. Τα παιδιά έπαιξαν καλά και έκαναν αυτό που χρειάζεται μία ομάδα μπάσκετ για να κερδίσει. Σίγουρα η σημερινή εμφάνιση θα κάνει καλό στα παιδιά και σε όλη την ομάδα, προκειμένου αυτή να είναι έτοιμη για το επόμενο ματς”.

To Top