ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάμινγκς: “Σαν ομάδα και παίκτες ακόμα μαθαίνουμε…”

Ο Γουίλ Κάμινγκς κρατάει τη νίκη και τις καλές στιγμές του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και στον τρόπο που αντέδρασε όταν μείωσαν οι Δανοί.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε: “Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, το βέβαιο είναι ότι θέλουμε και μπορούμε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις”.

Για την κακή εικόνα του Άρη στην τρίτη περίοδο είπε ότι “το μπάσκετ είναι άθλημα των σερί, είχαμε τέτοια στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν αυτοί στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το μπάσκετ, το μομέντουμ αλλάζει μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο”.

Αν θεωρεί ότι η άμυνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε πως “η άμυνα μας βοηθάει στην επίθεσή μας… Μας δίνει τρόπους να φύγουμε στο τρανζίσιον. Πρέπει να μένουμε πνευματικά δυνατοί, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Στο σημείο που μείωσαν οι αντίπαλοί μας το κάναμε και ανεβάσαμε και πάλι την διαφορά”.

Για το που θα πρέπει ο ίδιος να βελτιωθεί σχολίασε: “Πρέπει να βάζω όλους τους παίκτες στο παιχνίδι, πρέπει να κάνω ακόμα καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Μπορώ να βελτιωθώ αρκετά, να μάθω το παιχνίδι. Και σαν ομάδα και σαν παίκτες μαθαίνουμε ακόμα και η εικόνα μας θα είναι καλύτερη στην συνέχεια”.

To Top