Κάμπος: “Δεν μας επηρεάζουν όσα ακούγονται, είμαστε ενωμένοι! Θα χρειαστούμε 5-6 μεταγραφές έτοιμων παικτών”

Για την επόμενη μέρα της νίκης επί του Έβρου στο Σουφλί μίλησε ο Πάουλο Κάμπος, που εξέφρασε την άποψη του ότι η ομάδα χρειάζεται 5-6 μεταγραφές έτοιμων παικτών, ενώ τόνισε ότι δεν τον επηρεάζουν αυτόν και τους παίκτες του τα όσα θέματα προκύπτουν ανά διαστήματα με τις πληρωμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την επόμενη μέρα της νίκης επί του Έβρου: “Είμαι χαρούμενος γιατί η δουλειά που κάνουμε φαίνεται στα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτό το καλό σερί γιατί οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει αυτό που ζητάω πάνω στο παιχνίδι”.

Για το θέμα της ψυχολογίας των παικτών και σε τι επίπεδα βρίσκεται τώρα: “Η ψυχολογία σε αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η ομάδα όταν ήρθα βρισκόταν στη 10η θέση και έπρεπε να περάσω στους παίκτες μου ότι είναι ικανοί να πετύχουν την αντεπίθεση.Κι αυτή όμως ήρθε μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων. Η ψυχολογία ανέβηκε δουλεύοντας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση αλλά φυσικά και τους παίκτες μου που δέχθηκαν τις οδηγίες μου για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα”.

Για τον Κόκε: “Το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά η διοίκηση γιατί είναι αυτή που γνωρίζει την οικονομική δυνατότητα.Σίγουρα θα βοηθήσει. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, Έχει κάνει όνομα και καριέρα σημαντική. Έχει ένα πέρασμα από τον Άρη το οποίο έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει”.

Για το πόσες μεταγραφές πιστεύει ότι χρειάζεται η ομάδα: “Νομίζω ότι χρειαζόμαστε 5-6 προσθήκες γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μεγάλο. Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Θα χρειαστούν 5-6 παίκτες που θα είναι έτοιμοι και θα μπορέσουν να βοηθήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας”.

Για τα θέματα που κατά διαστήματα προκύπτουν με τις πληρωμές και αν έχει επηρεάσει την δουλειά του απάντησε: “Σίγουρα είναι δύσκολο όταν από αριστερά και δεξιά λέγονται διάφορα πράγματα. Η διοίκηση πρέπει να είναι αυτή που θα πρέπει να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές.να τους έχει ικανοποιημένους. Πρέπει να βρούμε τρόπο κι εγώ και η διοίκηση να θωρακίσουμε τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε όλοι ενωμένοι.Σε σχέση με την δουλειά μου μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχουν επηρεαστεί. Η διοίκηση από την πλευρά της προσπαθεί να διατηρήσει μία ηρεμία, ώστε να επιτευχθεί η άνοδος”.

To Top