Κάμπος: “Νιώθω ακόμα μέλος της προσπάθειας του Άρη για άνοδο-Δέθηκα πολύ με τον κόσμο και την ομάδα…”

Ένας από τους ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο του Άρη στη φετινή μαρτυρική χρονιά του συλλόγου στη Γ΄Εθνική ήταν ο Πάουλο Κάμπος που φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για την προσπάθεια ανόδου των “κίτρινων”, τονίζοντας ότι έχει συνεχή ενημέρωση για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το αν του λείπει η Ελλάδα και πως περνάει στην Βραζιλία: “Είμαι καλά. Βρίσκομαι σε μετακόμιση μόνιμα στο Ρίο. Μου λείπει η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα ήθελα να ξαναέρθω στην Ελλάδα να δουλέψω”.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη και την πορεία του: “Παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Βλέπω και αποτελέσματα και φάσεις. Ελπίζω ότι η ομάδα θα καταφέρει τον μεγάλο στόχο της ανόδου”.

Για το αν έχει κρατήσει επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Άρη στη Θεσσαλονίκη: “Έχω επαφή με πολύ κόσμο. Από το Facebook και το ίντερνετ γενικά. Με ενημερώνουν. Νιώθω ότι είμαι κι εγώ μέλος στον αγώνα που κάνει ο Άρης για την άνοδο”.

Για το αν θα ανέβει ο Άρης με την εικόνα που έχει: “Επειδή παρακολουθώ και επειδή ο Άρης έχει κάνει πιο πολλές μεταγραφές είναι λογικό να έχει δυναμώσει. Υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια, νομίζω ότι ο Άρης θα τα καταφέρει”.

Για το αν περίμενε ότι η συνεργασία του με τον Άρη θα τελείωνε με αυτόν τον τρόπο: «Πραγματικά  έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Τώρα  που έχω ηρεμήσει και έχω καταλάβει κάποια πράγματα, δεν πήρα κανένα χαρτί για τον λόγο που έφυγα.  Μίλησα με έναν δικηγόρο που γνωρίζει το αντικείμενο  και μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ  νομικά και να ζητήσω κάτι από αυτή την ιστορία αλλά επειδή έχω δεθεί πολύ  με την ομάδα άφησα τα πράγματα να πάνε έτσι. Ελπίζω  να μπορέσει ο Άρης να καταφέρει την άνοδο».

To Top