Κάμπος σε παίκτες: “Δεν είμαι μικρό παιδί! Ξέρω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είμαι εγώ…”

Με ομιλία του Πάουλο Κάμπος ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση του Άρη. Ο Βραζιλιάνος, έδειξε και από τα όσα είπε στους παίκτες ότι είναι άριστος γνώστης της κατάστασης που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, γνωρίζοντας όπως τόνισε και ο ίδιος ότι το “διαζύγιο” με τον Άρη είναι προ των πυλών!

“Δεν είμαι μικρό παιδί! Ξέρω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είμαι εγώ. Αν φύγω, θα φύγω με ψηλά το κεφάλι! Γνωρίζω πολύ καλά πως φεύγω για δεύτερη φορά από την Ελλάδα για άλλους λόγους και όχι εξαιτίας της δουλειάς μου”, τόνισε αρχικά ο Κάμπος και συνέχισε:

“Έχω μία συνάντηση σε λίγη ώρα και περιμένω ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα και την απόφαση τους. Θέλω να ξέρετε ότι όλοι πάνε κι έρχονται από τον Άρη, αλλά ο στόχος είναι ένας και εσείς πρέπει να τον επιτύχετε”.

Μετά την αρχική του τοποθέτηση ο 57χρονος τεχνικός μίλησε και για τους νεοαποκτηθέντες, Σαμαρά, Γεωργιάδη και Καλογέρη, αλλά και τους παίκτες που αποτέλεσαν παρελθόν τις τελευταίες μέρες.

“Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι που έφυγαν φίλοι και συμπαίκτες μας από την ομάδα. Είμαστε όμως χαρούμενοι που ήρθαν και καλωσορίζουμε στην ομάδα τους Σαμαρά, Γεωργιάδη αλλά και τον Καλογέρη που θα είναι σύντομα κοντά μας”.

To Top